Atalanta šokirala "San Siro", novi poraz Milana

Italijanski mediji su nakon utakmice konstatovali da je Milan "opet bio užasan" i da Masimilijano Alegri više nije siguran na klupi.
7 komentar(a)
Atalanta, Foto: Reuters
Atalanta, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.09.2012. 21:28h

Milan je opet pokazao nemoć pred svojim navijačima, pa je nakon utakmice opet, kao i u prvom kolu protiv Sampdorije, publika zvižducima jasno stavila do znanja šta misli o transfer politici koju su „rosoneri” sproveli tokom ljeta.

Na kraju - Atalanta je osvojila tri boda na "San Siru", a domaćina je šokirao Luka Ćigarini koji je u 64. minutu sa oko 20 metara sjajnim udarcem matirao Kristijana Abijatija.

Milan ni prije, a ni poslije gola tima iz Bergama nije imao ideju kako da napadne, pa je šansa Najdžela de Jonga u 70. (kada je kasno uklizao na metar od protivničkog gola) praktično i jedino uzbuđenje u gostujućem kaznenom prostoru.

Italijanski mediji su nakon utakmice konstatovali da je Milan "opet bio užasan" i da Masimilijano Alegri više nije siguran na klupi.

"Milan opet poražen, Alegri rizikuje", napisao je milanski "Medijaset".

Palermo su dijelile minute od pobjede nad Kaljarijem, ali je sve pokvario pogodak napadača tima sa Sardinije Marka Saua u 88. Sicilijanci su do tog trenutka vodili golom Urugvajca Arevalja Riosa.

Rezultati

Milan - Atalanta 0:1 (Ćigarini 64)

Palermo - Kaljari 1:1 (Arevaljo 40 - Sau 88)

Sjutra

Kjevo - Lacio 13.30

Roma - Bolonja 15.00

Fiorentina - Katanija

Đenova - Juventus

Napoli - Parma

Peskara - Sampdorija

Sijena - Udineze

Torino - Inter 20.30

Bonus video: