Barani izgubili bodove i trenera

Nakon poraza od Budvana, Obren Sarić podnio ostavku, koju je Upravni odbor kluba prihvatio
0 komentar(a)
Mornar - Berane, Foto: Anto Baković
Mornar - Berane, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 16.09.2012. 09:28h

Fudbaleri Mornara ni u četvrom uzastopnom meču nisu pronašli pravi put ka izlasku iz tunela serije loših rezultata.

Četvrti poraz u isto toliko odigranih mečeva donio je i prvu promjenu - Obren Sarić više nije šef stručnog štabna barskog prvoligaša.

Talentovani strateg odmah nakon završetka duela sa Mogrenom dao je ostavku koja je prihvaćena od strane čelnih ljudi kluba.

"Mislim da nismo odigrali loše. U prvom poluvremenu smo imali više od igre, ali smo u drugom primili pogodak koji je riješio pitanje pobjednika. Svu odgovornost preuzimam na sebe i u skladu sa tim odlučio sam se da već sada povučem konkretne poteze. Nešto mora da se mijenja, a iskreno vjerujem da će određena „šok terapija” dobro doći ovom timu", istakao je Sarić nakon meča.

I Upravni odbor Barana je potvrdio da je Sarić bivši trener.

"Istina je da je ostavka sada već našeg bivšeg trenera prihvaćena od strane Upravnog odbora. Obrenu Sariću zahvaljujemo na svemu što je uradio za klub, a mi ćemo u narednom periodu pronaći pravo rješenje za upražnjeno mjesto na klupi", rekao je sportski direktor Barana Nikola Dedaj.

Gol odluke postigao je Bojan Ivanović koji je na pravi način iskoristio grešku smušene odbrane domaćeg sastava.

"Znali smo da nas u Baru očekuje teško gostovanje, ali smo isto tako i znali da ćemo samo maksimalnom borbenošću na terenu stići i do bodova. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala", kazao je trener Mogrena Branislav Milačić.

Mornar – Mogren 0:1 (0:0)

Bar - Stadion „Topolica”. Gledalaca: 300. Sudije: Predrag Radovanović (Podgorica), Milutin Đukić (Cetinje), Marko Stanković (Cetinje). Strijelac: Bojan Ivanović u 47. minutu. Žuti kartoni. Obradović Mornar, Popović, Radišić, Brnović Mogren.

Mornar: Radanović 6, Bubanja 5,5, Stanišić 5,5, Marković 6, Vojvodić 6 (Radovanović), Gačević 5,5, Obradović 5,5, Sekulić 5,5, Metović 6, Kacić 5,5 (Bogdanović 6), Ćulafić 6.

Mogren: Buturović 7, Ivanović 7,5, Popović 7, Radišić 6,5, Bojić 6,5, Mirković 6,5, Pržica 6,5 (Nedović), Brnović 6,5, Đurović 6,5 (Grbović, Gardašević), Vujović 6,5, Đoković 6,5.

Bonus video: