Alegri: Ne mislim o tome da li ću dobiti otkaz

"Siguran sam da mnogi žele da budu na klupi Milana, ali to je normalno, jer se radi o velikom klubu i uvijek ste u centru pažnje", rekao nekadaššnji trener Kaljarija
52 pregleda 3 komentar(a)
Alegri, Foto: Beta/AP
Alegri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.09.2012. 20:52h

Masimilijano Alegri, trener Milana, tvrdi da nije zabrinut za posao uprkos tome što ima polovičan učinak na stratu Serije A.

Italijanski vicešamopion je na startu dobio Bolonju u gostima (3:1), da bi potom pred svojim navijačima izgubio od Sampdorije (1:0).

On tvrdi da može da u ovoj sezoni napravi dobar rezultat, bez obzira što je klub ostao bez Zlatana Ibrahimovića, Tijaga Silve i Antonija Kasana.

"Kada sam se pridružio Milanu, svi su rekli da ne mogu biti trener ovog kluba. Međutim, ekipa je osvojila titulu i Superkup, a mi smo uspeli da osvojimo mnogo bodova. Siguran sam da mnogi žele da budu na klupi Milana, ali to je normalno, jer se radi o velikom klubu i uvijek ste u centru pažnje. Ne brinem o tome da li ću dobiti otkaz ili ne, mislim samo na ekipu. Znam da moramo da igramo bolje, znao sam to onog trenutka kada su otišli Ibrahimović i Silva. Nadam se da ćemo brzo doći do željene forme i da ćemo krenuti sa skupljanjem bodova”, rekao je Alegri.

Alegri je Milan preuzeo 17. juna 2010. godine. Prethodno je dvije sezone sa dosta uspjeha predvodio Kaljari.

Bonus video: