Bakić: U Crnoj Gori kažu da ličim na Kaku

"Tražim uvijek asistenciju, kad god mogu pokušavam da postignem gol“, kaže Bakić.
17 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2012. 22:27h

Nakon obaveza u mladoj reprezentaciji, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (Poljska i Jermenija), Marko Bakić predstavljen je danas u novom klubu – Torinu.

„Malo sam umoran, jer sam igrao dvije utakmice u četiri dana sa reprezentacijom, ali jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru u Torinu. Srećan sam što sma ovdje, to je san koji se ostvario“, kazao je 18-godišnji Budvanin, bivši igrač Mogrena.

Bakić je kazao da je, inače, veliki zaljubljenik u italijanski fudbal.

„Kad god sam bio u prilici, pratio sam utakmice Serije A, i piznajem dosta igrača Torina, kao što su Žile, Sanstana i Ćerći“, dodao je Bakić.

Jedan od bisera crnogorskog fudbala je potom iznio interesantan podatak.

„U Crnoj Gori mi mnogi kažu da ličim na Kaku kad je bio mlad. Bolji sam u fazi napada nego odbrane. Tražim uvijek asistenciju, kad god mogu pokušavam da postignem gol“, kaže Bakić.

Crnogorski fudbaler ističe da po onome što je do sada vidio, “Torino može da bude veoma važna ekipa za njega, jer igra napadački fudbal, voli da što više drži loptu u svojim nogama”.

“Tek sam stigao, ali sam ovog ljeta imao dobre fizičke pripreme i osjećam se spremnim da dam svoj doprinos Torinu”, zaključio je Bakić.

Bonus video: