Krišito oslobođen optužbi: I srećan sam i ljut

Srećan sam zbog odluke suda, a istovremeno i ljut, jer sam zbog tih optužbi propustio Euro", rekao je fudbaler ruskog Zenita...
0 komentar(a)
Krišito, Foto: Beta/AP
Krišito, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.09.2012. 15:17h

Istraga protiv Domenika Krišita, italijanskog reprezentativca koji je prvobitno optužen da je učestvovao u namještanju utakmica, obustavljena je zbog nedostatka dokaza.

Krišito je izjavio da je zadovoljan, ali i dodao da mu niko ne može nadoknaditi izostanak sa Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini...

"Ovo je lijep dan za mene. Srećan sam zbog odluke suda, a istovremeno i ljut, jer sam zbog tih optužbi propustio Euro. Neću tražiti odštetu, jer pokušavam da se na normalan način izborim sa situacijom", rekao je fudbaler ruskog Zenita.

Selektor Italije Ćezare Prandeli u junu je uvrstio Krišita na konačan spisak igrača za Euro, a potom ga izbrisao, nakon što su policajci upali u sobu igrača u trening centru Koverćano.

Krišito je bio osumnjičen da je u maju 2011, kao igrač Đenove, učestvovao u namještanju prvenstvene utakmice sa gradskim rivalom Sampdorijom.

Zbog nedostatka dokaza optužbi su takođe oslobođeni Dario Daineli, Omar Milaneto i Rodrigo Palasio, koji su zajedno sa Krišitom nastupali za "grifone".

Bonus video: