Brnović: Žao mi je što svi napadači ne mogu puno da igraju

"Najbitnije je da smo uzeli tri boda, ali drago mi je što su momci pokazali i reakciju i karakter", istakao je Brnović.
10 komentar(a)
Brnović, Foto: Savo Prelević
Brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.09.2012. 22:06h

Selektor Crne Gore Branko Brnović priznao je na konferenciji za novinare da je uoči utakmice u San Marinu bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom. Jasno, nakon trijumfa od 6:0 bio je još zadovoljniji.

"Najbitnije je da smo uzeli tri boda, ali drago mi je što su momci pokazali i reakciju i karakter, odigrali su dobro nakon mnogo teške i iscrpljujuće utakmice protiv Poljske. I prvi put smo dali malo više golova, zaista mi je drago zbog toga", istakao je Brnović.

Bećiraj i Delibašić postigli su po dva gola, Đorđević je obilježio debi i golom i asistencijama...

"Đorđević je naša nova nada, zajedno sa Bakićem i Boljevićem, i drago mi je što je postigao gol i ovako odigrao utakmicu. I ovaj meč je pokazao koliko imamo vrhunskih napadača i žao mi je što ne mogu svi puno da igraju. Delibašić je opet pokazao kakav je igrač i kakav je momak, uvijek je tu, sa nama, igrao pet ili deset minuta, i mnogo mi je drago što je postigao golove", dodao je selektor.

San Marino je bio odjava za Poljake, ali i uvertira za Ukrajinu. Brnovića kao da nije iznenadio rezultat sa “Vemblija”, gdje su Ukrajinci osvojili bod (do samog finiša vodili su sa 1:0).

"Već sam rekao kakva je naša grupa i siguran sam da će do kraja biti još dosta iznenađenja. Sada nam ostaje da se spremimo za Ukrajinu i pokušamo da tamo osvojimo tri boda, bio bi nam to pravi vjetar u leđa, nadoknadili bismo dva izgubljena boda protiv Poljske sa starta", zaključio je Brnović.

Bonus video: