Priželjkuju pobjedu na kraju

"Remi protiv Češke podigao je samopouzdanje ekipe, tako da očekujem dobru igru", kazao je selektor Duško Vlaisavljević.
0 komentar(a)
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Boljević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.09.2012. 08:55h

Mlada reprezentacija Crne Gore današnjom utakmicom protiv Jermenije pod Goricom završava kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo u Izraelu 2013. godine.

Izabranike Duška Vlaisavljevića očekuje meč protiv ekipe koja im je nanijela najteži poraz u kvalifikacijama - u Jerevanu su naši današnji gosti slavili sa 4:1.

Naše reprezentativce očekuje težak zadatak i zbog uloga koji meč ima za Jermeniju koja će učiniti sve ne bi li se našla u baražu. Ipak, „crveni“ se ne odriču pobjedničkih ambicija...

"I ne pomišljamo da Jermeniji olakšamo borbu za plasman u baraž. Naš cilj je da ovaj ciklus okončamo pozitivnim rezultatom, odnosno pobjedom. Ova generacija se oprašta samo od ovog kvalifikacionog ciklusa, jer u reprezentaciji ima igrača koji će imati pravo nastupa za mladu selekciju i u naredna dva ciklusa. Remi protiv Češke podigao je samopouzdanje ekipe, tako da očekujem dobru igru.

U prvoj utakmici smo igrali otvoreno, rano primili gol i to su Jermeni iskoristili. Vjerujem da takav scenario nećemo gledati pod Goricom. Naš cilj je pobjeda, jer nije svejedno da li ćemo kvalifikacije okončati sa 10 ili recimo 13 bodova", istakao je Vlaisavljević na konferenciji za medije.

Naši mladi reprezentativci napuštaju Nikšić danas u 14 časova i 30 minuta, a početak meča sa Jermenijom zakazan je za 17.30. Meč će najvjerovatnije zbog povrede propustiti Nemanja Gojačanin.

Vjerovatni sastav: Petković, Vukčević, Stijepović, Bakrač, Alić, Janković, Kaluđerović, Zorić, Bakić, Boljević, Mugoša.

Bonus video: