Niko ne želi klupu Reala: Nakon Alegrija i Konte odbio Madriđane

Nakon Kontea "Marka" prenosi da su kandidati Mauricijo Sari iz Napolija (koji se takođe povezuje sa Čelzijem), kao i Maurisijo Poćetino iz Totenhema
4 komentar(a)
Antonio KOnte, Foto: Reuters
Antonio KOnte, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.06.2018. 07:25h

Menadžer čelzija Antonio Konte odbio je ponudu Real Madrida, i on definitivno neće biti novo trenersko ime u "kraljevskom klubu".

Britanski "Skaj" prenosi da Italijan želi da do kraja izgura svoj ugovor sa Čelzijem.

Španska "Marka" je ranije pisala da bi Konte mogao da dođe u Madrid nakon loše sezone u Premijer ligi, koju je obilježila dominacija Mančester Sitija.

Španski mediji navode i da je Real kontakirao trenera Čelzija u srijedu, ali da je on odbio ponudu, i to iz više razloga.

Prvi je čisto finansijske prirode, jer iako se uveliko piše o njegovom nasljedniku na klupu "Plavaca", rukovodstvo kluba sa Stamford Bridža je dužno d aisplati čak 10 miliona eura Konteu u slučaju otkaza.

Drugi je radna etika u Realu, kao i fokus kluba na zvijezde tima, a to se kosi i ne poklapa sa pristupom italijanskog stručnjaka.

Madriđani su ranije probali da dovedu Masimilijana Alegrija, ali ih je strateg Juventusa takođe odbio.

Nakon Kontea "Marka" prenosi da su kandidati Mauricijo Sari iz Napolija (koji se takođe povezuje sa Čelzijem), kao i Maurisijo Poćetino iz Totenhema.

Real Madrid je početkom mjeseca ostao bez trenera, kada je Zinedin Zidan sve šokirao i dao ostavku nakon što je sa ekipom osvojio treću uzastopnu titulu u Ligi šampiona.

Bonus video: