Đavolska klasa Robina van Persija

Holanđanin je na "Sent Meriju" iskusio sve - dugo je bio najbolji akter na terenu, potom je umalo postao tragičar (promašio penal u stilu Panenke kod 1:2), a onda zablistao u "minut do 12".
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.09.2012. 07:58h

Mančester junajted još nije uhvatio zalet u novoj sezoni, ali je već poslije tri meča u Premijer ligi jasno koliko je dobio dolaskom Robina van Persija, napadača koji od početka godine pogađa mreže iz svih mogućih pozicija...

Izuzetak nije bio ni duel protiv Sautemptona u kojem je RVP postigao prvi het-trik u dresu "crvenih đavola" i donio veliki trijumf, jer je aktuelni vicešampion gubio sve do 88. minuta.

Holanđanin je na "Sent Meriju" iskusio sve - dugo je bio najbolji akter na terenu, potom je umalo postao tragičar (promašio penal u stilu Panenke kod 1:2), a onda zablistao u "minut do 12".

GOLMANI

Dejvis (Sautempton) - branio je sve, "skinuo" je i penal Van Persiju, ali je i to bilo premalo da "sveci" sruše velikog protivnika.

De Sanktis (Napoli) - prvo poluvrijeme protiv Fiorentine je držao Napoli u igri, sve dok se nisu probudili napadači "azura".

ODBRANA

Vermalen (Arsenal) - sada se on ponaša kapitenski na "Emirejtsu". I rezultati polako dolaze - "tobdžije" ni nakon tri utakmice nisu primile gol u Premijer ligi.

Adrijano (Barselona) - njegov projektil sa više od 25 metara je bio dovoljan da Barsa upiše tri boda protiv Valensije na "Nou kampu".

Sako (PSŽ) - dok se čeka debi Tijaga Silve na Parku prinčeva, Karla Anćelotija čeka težak posao da otpiše jednog štopera. Sako je budućnost francuskog fudbala, pokazao je to i u derbiju protiv Lila.

SREDINA

Dembele (Totenhem) - debi u dresu Sparsa je začinio pogotkom, ali malo ko se na "Vajt Hart lejnu2 i sjećao tog pogotka nakon još jedne razočaravajuće predstave tima Andre Viljaš-Boaša.

Kasorla (Arsenal) - čini se da je Arsenal dobio lidera na sredini. Klasa Španca se najbolje vidjela u paklu "Enfild rouda".

Nolan (Vest Hem) - svega 54 sekunde su mu bile dovoljne da načne Fulam i trasira "čekićarima" put ka trijumfu. Već godinama je produžena ruka na terenu menadžeru Semu Alardajsu.

Miler (Bajern) - Bavarci su uraganskim napadima srušili Štutgart, dali mu šest golova za 19 minuta. Miler je pogodio dva puta, imao je i asistenciju...

Florenci (Roma) - zablistao je na velikoj sceni, protiv Intera na "Meaci".

Trener "nerazura" Andrea Stramaćoni je samo mogao da posmatra kako ga razbija dječak kojeg je trenirao u mlađim kategorijama.

Hamšik (Napoli) - kada je on u 56. minutu pogodio mrežu Fiorentine, promijenilo se sve. Kasnije ni gol Stevana Jovetića nije mogao da vrati u život "violu".

NAPAD

Van Persi (Mančester junajted) - jubilej ser Aleksa Fergusona se umalo pretvorio u košmar. Ipak, Van Persi se pobrinuo da vrati Škotu za ukazano povjerenje i pomogne mu da 1000. ligaški meč završi pobjedom.

Pacini (Milan) - Milan više nije tim koji zavisi od jednog čovjeka, ali mu je u Bolonji i Pacini bio dovoljan da osvoji prve bodove u sezoni. Het-trik popularnog Paca je tema broj jedan na Apeninima.

Đovinko (Juventus) - iznudio je penal i crveni karton, dao dva gola... Ako je Mirko Vučinić nedodirljiv u napadu, onda je Atomski mrav prva opcija za tandem sa crnogorskim asom.

Osvaldo (Roma) - majstorski je "odradio" odbranu Intera, a onda crvenim kartonom u 90. pokvario sliku.

Podolski (Arsenal) - pobrinuo se Arsenal da konačno postigne gol ove sezone. Njemac već sada pravi razliku, Premijer liga je kao stvorena za igrača takvog tempa.

Ibrahimović (PSŽ) - u Italiji je bio Ibrakadabra, a Francuzi su ga već prozvali Ibramagic.

Ronaldo (Real Madrid) - dao je dva gola Granadi, a onda šokirao cijeli Madrid izjavom da nije srećan u Realu. Portugalac odjednom više nije nedodirljiv u "kraljevskom klubu".

Galerija

Bonus video: