Petrovčani na novom teškom ispitu, stiže zahuktali Čelik

"Moramo ostvariti prvi trijumf pred domaćim navijačima, svi smo mobilisani da taj cilj i ostvarimo. Očekujem otvorenu borbu i lijep fudbal", kazao je Siniša Graovac, kapiten Petrovca.
0 komentar(a)
Siniša Graovac, Foto: Boris Pejović
Siniša Graovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.09.2012. 11:28h

U fantastičnom meču u Golubovcima, Petrovčani su pokazali da nisu zaboravili da igraju dobar fudbal. I upravo na krilima odličnog rezultata iščekuju naredni ispit pred domaćim navijačima. Ništa lakši od onog od prije sedam dana. Čelik se ne šali ove sezone, ekipa je u usponu forme i tražiće sasvim sigurno nove bodove na gostujućem terenu.

"Drago mi je što smo konačno ušli u pravi ritam. Ali nas očekuje još jedan težak ispit. Mislim da smo sposobni da mu odgovorimo na pravi način. Moramo ostvariti prvi trijumf pred domaćim navijačima, svi smo mobilisani da taj cilj i ostvarimo. Očekujem otvorenu borbu i lijep fudbal", kazao je Siniša Graovac, kapiten Petrovca.

A Nikšićani na primorje stižu da nastave niz pozitivnih rezultata u gostima. Pobjeda na otvaranju sezone protiv Lovćena na Cetinju, te trijumf nad Mogrenom na Lugovima, jasni su pokazatelji da novajliji u prvoligaškom društvu gostujući teren leži. Upravo dobre igre na strani dovele su „metalurge” u vrh prvoligaškog karavana, a u slučaju novog uspjeha visoko proklamovani ciljevi dobili bi pokriće.

"Ovo je za nas najteže gostovanje u prvom ciklusu. Osim protivnika očekuje nas nezgodan teren, tako da moji momci moraju biti koncentisani od prvog do posljednjeg minuta. Ostvarenim do sada sam više nego zadovoljan, jer je poznato da smo tokom ljeta igrali evropske mečeve. Ako pokažemo karakter u Petrovcu, a siguran sam da hoćemo, možemo napraviti novi uspjeh. Dobro znamo da nas nakon devedesetominutnog nadmetanja očekuje pauza, koju ćemo iskoristiti da se osvježimo i još bolje pripremimo za nastavak šampionata. Najbitnije je, ipak, da osvojimo bodove, iako neće biti lako", rekao je Slavoljub Bubanja, trener Čelika.

PETROVAC - ČELIK

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 17 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Grbović, Mrvaljević - Šofranac, Jovanović, Pepić, Đukić - Jablan, Vujačić.

Čelik (4-4-2): Banović - Nikolić, Radović, Vuković, Adrović - Kolev, Bulajić, Zorić, Simić - Ivanović, Račić.

Bonus video: