MILJENOVIĆ ODABRAO

Omladinci na turniru "Stevan Ćele Vilotić"

Naši omladinci takmičiće se u grupi B sa selekcijama Izraela i Ukrajine, dok će u grupi A pored domaćina Srbije nastupati reprezentacije Belgije i Mađarske.
54 pregleda 0 komentar(a)
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.08.2012. 14:06h

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za međunarodni memorijalni turnir „Stevan Ćele Vilotić“ koji se održava od 06. do 11. septembra 2012. godine u Subotici.

Naši omladinci takmičiće se u grupi B sa selekcijama Izraela i Ukrajine, dok će u grupi A pored domaćina Srbije nastupati reprezentacije Belgije i Mađarske.

Prvi meč na turniri izabranici Aleksandra Miljenovića igraju sa 06. septembra u Subotici sa selekcijom Izraela. Dan kasnije „sokoli“ će u Bačkoj Topoli odmjeriti snage sa Ukrajinom. Utakmice za konačan plasman na tunriru igraju se 10. septembra.

Selektor Miljenovića istakao je da se nada nastavku serije dobrih rezultata na memorijalu "Ćele Vilotić".

- Sistem takmičenja na tunriru "Stevan Ćele Vilotić" je isti kao na kvalifikacionim turnirima. Turnir je trebao da nam posluži kao generalna proba za kvalifikacije na Kipru ali nećemo nastupiti kompletni jer nam nedostaju Boljević, Vujačić, Jovović i Pavićević koji su priključeni mladoj reprezentaciji kao i povrijeđeni Hočko, što će biti veliki hedikep za nas. Iskoristićemo ovu priliku da isprobamo još nekoliko mlađih igrača. Nadam se da ćemo i na ovom prestižnom turniru, u izuzetno jakoj konkurenciji, bez obzira na odsustva prikazati dobru igru i nastaviti niz uspješnih rezultata omladinske reprezentacije, rekao je Miljenović.

Okupljanje omladinske reprezentacije zakazano je za 03. septembar u hotelu "Crna Gora". Odlazak za Suboticu planiran je za 05. septembar.

Na spisku su:

Golmani

Nikola Delibašić (Čelik)

Marko Kordić (Vojvodina)

Odbrana

Aleksandar Milošević (Budućnost)

Boris Kopitović (Budućnost)

MomčiloRaspopović (Budućnost)

IvanRacković (Mogren)

MarkoDraganić (Lovćen)

SrđanŠćepanović (Rudar)

JovanKaluđerović (Lovćen)

Sredina

VojinJeknić (Rudar)

JovanŠljivančanin (Rudar)

Dušan Lagator (Mogren)

NemanjaSekulić (Vojvodina)

Božidar Janjušević (Vojvodina)

NebojšaKosović (Vojvodina)

MarkoJanković (Teleoptik)

Napad

Filip Kalačević (Zeta)

VladanKaradžić (Sutjeska)

IgorPoček (Sutjeska)

NebojšaĐalović (Jedinstvo).