Vlaisavljević podmladio tim

Mlada reprezentacija završava kvalifikacije mečevima sa Češkom 7. septembra u Nikšiću i sa Jermenijom tri dana kasnije u Podgorici
10 komentar(a)
Vlaisavljević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Vlaisavljević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.08.2012. 13:30h

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević objavio je spisak za kvalifikacione mečeve sa Češkom i Jermenijom.

Duel sa Češkom biće odigran 7. septembra u Nikšiću, dok će tri dana kasnije rival u Podgorici biti Jermenija.

Na spisku su:

Golmani – Danijel Petković (Bokelj) i Ivan Butorović (Mogren)

Odbrana – Ermin Alić (Rudar), Miloš Bakrač (Sion), Filip Mitrović (Mladost), Igor Vujačić (Zeta), Nikola Stijepović (Sutjeska), Nemanja Gojačanin (Jedinstvo) i Ilija Bogdanović (Grbalj)

Vezni red – Branislav Janković (Grbalj), Andrija Kaluđerović (Rudar), Marko Vukčević (Budućnost), Marko Bakić (Mogren), Vladimir Jovović (Sutjeska), Miloš Pavićević (Mladost) i Darko Zorić (Čelika)

Napad – Stefan Mugoša (Budućnost), Luka Đorđević (Zenit), Žarko Grbović (Mogren), Aleksandar Boljević (Zeta) i Jovan Vučinić (Čukarički)

Vlaisavljević je kazao da je nakon što je reprezentacija izgubila sve šanse za plasman na šampionat odlučio da šansu u posljednja dva meča pruži mlađim igračima.

"Odlučio sam da se zahvalim starijim igračima, krećemo sa novom selekcijom. Šanse za baraž su izgubljene. Ako dobijemo obje utakmice bićemo durgi u grupi, što bi bio dobar rezultat, najbolji mlade selekcije sa 15 osvojenih bodova", kazao je Vlaisavljević na konferenciji za novinare.

Bonus video: