Nikšićani znaju šta hoće

"Sigurno da nam pobjede gode, ali i obavezuju da nastavimo sa istim trendom", jasan je Andrija Pejović, vezista Sutjeske
50 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2012. 12:58h

Tri minimalne pobjede (1:0) i preokret protiv Mornara kada su gubili, a zatim dobili (2:1), uslovili su da Sutjeska s visine gleda svoje rivale.

Posljednji trijumf u Bijelom Polju dokazao je da nikšićki prvoligaš može, napokon, jurišati na nešto što je posjlednjih šest godina bila misaona imenica - šampionski pehar.

Istina, rano jeste, ali kada ekipa „ruši“ sve protivnike pred sobom, može se očekivati da prva prođe kroz cilj.

"Znali smo da nas u Bijelom Polju očekuje težak zadatak. Na našu sreću, utakmicu smo otvorili relativno rano, a stečenu prednost znalački smo čuvali i sačuvali. Kao i na prethodnim mečevima, djelovali smo disciplinovano i tačno smo znali šta hoćemo".

"Jedinstvo je u drugom poluvremenu imalo terensku inicijativu, međutim, dobro smo držali raspored tako da izglednih prilika nije bilo. Uostalom, najvažnije je da smo ispunili cilj".

"Sigurno da nam pobjede gode, ali i obavezuju da nastavimo sa istim trendom. Dobra stvar je što smo u dasadašnjem dijelu primili samo jedan gol, a dali onoliko koliko nam je bilo potrebno da ostvarimo maksimalan učinak. Za sada sve ide željenim tokom", jasan je Andrija Pejović, vezista Nikšićana.

Naredne subote Sutjesku očekuje jedan od najtežih ispita, rival je Zeta. U slučaju novog uspjeha priča o zimskoj tituli mogla bi da počne, bez obzira na to što nakon četiri odigrana kola za Šušnjarem i saigračima Rudar i komšijski prvoligaš zaostaju po tri boda.

Ipak, kako vrijeme bude odmicalo očekuje se da se suži izbor ekipa za sam vrh tabele. Ono što je sigurno jeste da je Sutjeska u dosadašnjem dijelu pružila više od ostalih i da je s pravom tu gdje jeste.

"U dobroj atmosferi dočekaćemo našeg narednog rivala. Za nas nema lakih mečeva, a prva naredna utakmica djeluje mi kao najteža".

"Zeta je ove sezone u Evropi ispisala lijepu priču. Jake ekipe mogu samo da nas motivišu da pružimo još više. Dobri rezultati vratili su publiku kraj Bistrice, a u takvom ambijentu pružamo maksimum".

"Imamo dovoljno vremena da napravimo analizu i strategiju za Golubovčane, koji će pokušati sve da nam prekinu pobjednički niz", zaključio je Pejović.

Bonus video: