Zeta protiv Petrovca želi prvu pobjedu u prvenstvu

"Okrećemo se prvenstvu, ali izvešćemo kombinovani tim jer ipak moramo da sačuvamo igrače i za revanš u Ajndhovenu", kazao je Rade Vešović, trener Zete.
0 komentar(a)
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Zeta, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.08.2012. 08:34h

Nakon ubjedljivog poraza od PSV-a pod Goricom, Zeta je posvećena domaćim obavezama. Ekipa iz Golubovaca pokušaće da preboli “petardu” protiv Holanđana prvim ovosezonskim trijumfom u prvenstvu. No, zadatak protiv Petrovca neće biti nimalo lak, pogotovo jer su gosti u tri dosadašnja meča osvojili svega dva boda.

"Okrećemo se prvenstvu, ali izvešćemo kombinovani tim jer ipak moramo da sačuvamo igrače i za revanš u Ajndhovenu. Sve ćemo učiniti da dobijemo Petrovac kako bismo se uključili u borbu za prvo mjesto. Mislim da imamo širok fond igrača, barem za domaću ligu", rekao je Rade Vešović, trener Zete.

Nakon poraza u prošlom kolu, Petrovčane očekuje još jedno teško gostovanje. Evropski hit, Zeta, i pored poraza u duelu sa PSV-om, te revanša koji ih očekuje biće težak rival za izabranike Milorada Malovrazića. Domaćin se mora okrenuti prvenstvenim obavezama, a gost želi pozitivan rezultat iz Golubovaca. Kompletan igrački pogon je spreman, nema kažnjenih i povrijeđenih igrača, i upravo to može biti prednost.

"Spremni smo za novo iskušenje. I neće nam biti nimalo lako. Zeta je kvalitet dokazala u Evropi, a vrijeme je i da se okrenu domaćim obavezama. U tim se nakon suspenzije vraća i Graovac. Igrali smo mnogo puta do sada. Znamo njihov kvalitet i segmente igre u kojima su najjači. Želimo pozitivan rezultat, iako je domaćin favorit", rekao je prvotimac Petrovca Željko Mrvaljević.

Bonus video: