Kasano: Otjerala su me Galijanijeva lažna obećanja

"Iz Milana su me otjerala prvo njegova lažna obećanja, a zatim situacija sa Ibrahimovićem i Tijagom Silvom", rekao je Kasano
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.08.2012. 13:08h

Antonio Kasano je danas predstavljen kao novo pojačanje Intera, a osim što je ponovo izjavio ljubav crno-plavoj boji stigao je i da napadne potpredsjednika Milana Adrijana Galijanija.

Doduše, nije ga pomenuo lično, ali je svima bilo jasno da su riječi upućene desnoj ruci Silvija Berluskonija u Milanu.

"On je samo obećavao. Samo obećanja, priča... A ništa nije uradio ili ispunio. Okružen je samo ljudima koji mu se uvlače i samo takve voli. Nije želio da kaže bilo šta o ambicijama kluba. Iz Milana su me otjerala prvo njegova lažna obećanja, a zatim situacija sa Ibrahimovićem i Tijagom Silvom. Ne moram ni da kažem o kome se radi, svi znate. Galijani? To ste vi rekli, ja nisam", rekao je Kasano, prije nego je istakao i da je imao problem s trenerom Masimilijanom Alegrijem.

"Zahvaljujem se svima u klubu, saigračima na podršci. I Mauru Tasotiju, on je bio jedini trener koji je htio da priča sa mnom. Alegri? Nije znao ni da mi kaže kakvi su mu planovi sa mnom", kazao je Kasano.

Novinari u trening kampu Intera su Kasana potom podsjetili da je prije nekoliko mjeseci rekao da je "iznad Milana samo nebo".

"Pa da, Inter je iznad neba", nije se dao majstor iz Barija.

"Masimo Morati je želio da me dovede odavno, još kad je Roberto Manćini bio tu. Ali tad sam bio lud, pa je odustao. Sad sam konačno stigao u tim za koji navijam. Ovdje ću završiti karijeru. Kad zaigrate za klub za koji navijate, to je kraj. Od toga ne možete da uradite ništa više", zaključio je Kasano.

Kasano je istakao i da se raduje saradnji sa trenerom Andreom Stramaćonijem.

"Poznajem ga još iz Rome kada je vodio mlađe kategorije. Znam da voli igrače kao što sam ja, obožava šmekerski potez na terenu. Šta sam mu rekao kada sam došao? Aha, bilo je ovako: Strama, potrudiću se da upoznaš samo moju dobru stranu, ne i onu divlju", kroz osmjeh je rekao Fantantonio.

Bonus video: