Mornar želi drugu pobjedu kod kuće, Cetinjani da se pomjere sa dna

"Neće nam biti nimalo lako, iako je Lovćen na dnu tabele, a nama pripada uloga favorita", kazao je Miloš Radanović, golman Mornara.
0 komentar(a)
Mornar - Čelik, Foto: Anto Baković
Mornar - Čelik, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 25.08.2012. 10:29h

Poslije prvog poraza u sezoni, u završnici meča u Nikšiću, Mornar želi drugu trojku na domaćem terenu. Otvorenog garda, uvjereni u sopstveni kvalitet, lišeni bilo kakvih kalkulacija, Barani čekaju meč sa Lovćenom. Kažu da ih loša forma gostiju neće uspavati, tim prije što Cetinjani posjeduju kvalitet vrijedan pažnje. Posao će biti otežan jer u timu neće biti suspendovanog Boža Markovića.

"Neće nam biti nimalo lako, iako je Lovćen na dnu tabele, a nama pripada uloga favorita. Tako je bilo i u meču sa Jedinstvom. Najteže je igrati protiv timova koji dolaze da se brane. Iskreno, ne vjerujem da će se gosti odlučiti za takav pristup. Očekujem naše bolje izdanje na domaćem terenu i trijumf koji bi nas opet vratio na pravi put", rekao je golman Mornara Miloš Radanović.

I ovog vikenda fudbaleri Lovćena pokušaće da dođu do prvih bodova u novoj sezoni. Međutim, kao i u prethodna tri kola, ne očekuje ih ni malo lak posao - gostuju Mornaru iz Bara. Momci sa Obilića poljane, u dosadašnjem dijelu takmičenja zabilježili su samo poraze, pa zbog toga, uz činjenicu da igraju na strani, u današnjem meču blagu prednost daju Baranima. Ipak, kako kažu, to ne znači da se predaju i da pred fudbalere Mornara izlaze sa podignutom bijelom zastavom.

"Protiv Rudara smo podiglli nivo igre u odnosu na prethodne dvije utakmice. Ipak, to nije bilo dovoljno za povoljan rezultat. U ovakvoj situaciji u kakvoj smo sada, svaki bod je bitan. Smatram da imamo kvalitet da slavimo prvu pobjedu ove sezone, iako je Mornar kvalitetna ekipa i sigurno da će nam biti teško", kaže fudbaler Lovćena Miloš Stevović.

I za meč u Baru strateg Cetinjana Slobodan Halilović zbog povreda neće moći da računa na Hočka, Perutovića i Bogdanovića.

Mornar - Lovćen

Bar - Stadion “Topolica”. Sudija: Dražen Petrić (Pljevlja). Pomoćnici: Nikola Radulović (Podgorica), Aleksandar Đikanović (Nikšić). Početak u 17 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Vojvodić, Rajković, Stanišić, Jelenić - Obradović, Merdović, Ćulafić, Metović - Kacić, Jovančov.

Lovćen (4-2-3-1): Vujović - Mirković, Novović, Vušurović, Martinović - Marković, Draganić - Radović, Pejaković, Stevović - Đurišić.

Bonus video: