Tijago Silva predstavljen u Parizu: Nisam ovdje zbog novca

"Izabrao sam PSŽ zbog Leonarda i Karla Anćelotija, jer su me uvjerili da je ovo pravi projekat. Pare nisu presudne, želim da pobjeđujem i da budem dio istorije PSŽ-a", rekao je Silva
2 komentar(a)
Tijago Silva, Foto: Beta/AP
Tijago Silva, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.08.2012. 18:37h

Tijago Silva, uz Zlatana Ibrahimovića, najzvučnije pojačanje Pari Sen Žermena u ljetnjem prelaznom roku, tek danas je predstavljen u novom klubu.

Obaveze u reprezentaciji Brazila na Olimpijskim igrama su učinile da se sve oduži, a Silva je na predstavljanju u Gradu svjetlosti želio da pojasni samo jedno - da u PSŽ nije stigao zbog novca.

"Nisam ovdje zbog novca. Izabrao sam Pari Sen Žermen zbog Leonarda i Karla Anćelotija, jer su me uvjerili da je ovo pravi projekat. Pare nisu presudne, želim da pobjeđujem i da budem dio istorije PSŽ-a", rekao je Silva.

Brazilac je bio tri godine u Milanu.

"Nije bilo lako napustiti taj klub, ali to je bio moj izbor i sada sam srećan", kazao je Silva.

Nekadašnji igrač Fluminensea je priznao da je iznenađen odlukom Antonija Kasana da ode u Inter.

"Kada sam čuo za to nije mi bilo svejedno, bio sam pomalo uznemiren. Nisam mogao da zamislim da neko tek tako može da ode u rivalski klub. Ipak, razumijem, to je fudbal, dešavaju se takve stvari i Antoniju želim sve najbolje. U Milanu smo bili veliki prijatelji, tako će i ostati", zaključio je jedan od najboljih štopera na planeti.

Bonus video: