Advokat: Mogli smo da damo više golova

"Kada postignete pet golova u gostima, to je dobar rezultat, ali mislim da smo morali da damo dva-tri pogotka više u prvom poluvremenu" kazao je trener PSV-a.
5 komentar(a)
Dik Advokat i Vilfrid Bauma, Foto: Luka Zeković
Dik Advokat i Vilfrid Bauma, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.08.2012. 23:29h

PSV je protutnjao Podgoricom, ali čuveni Dik Advokat nije bio zadovoljan. Bivši selektor Holandije, Belgije i Rusije smatra da je njegov tim mogao i ubjedljivije da slavi.

"Kada postignete pet golova u gostima, to je dobar rezultat, ali mislim da smo morali da damo dva-tri pogotka više u prvom poluvremenu. To je pomalo razočaravujuće, jer ovaj tim je sposoban da postigne više golova, ali to nije uradio večeras", istakao je Advokat.Da li Vas je Zeta nečim iznenadila?

"Imali smo mnogo šansi, bolji smo tim, ali je i pored toga Zeta bila u nekoliko navrata blizu našeg gola."Kada su Deportivo la Korunja i Glazgov Rendžers bili u Podgorici, njihovi treneri su govorili o zanimljivim mladim fudbalerima u tadašnjim timovima Budućnosti, odnosno Zete. Je li se Vama neko svidio?

"Uvijek gledam samo svoj tim kako igra, a to pričaju oni treneri koji žele da se dodvore domaćinu. Ipak, moram da kažem da je mladi ljevokrilni napadač (Boljević) pokazao da posjeduje zavidan potencijal."Gdje mislite da bi bila Zeta da se takmiči u holandskoj ligi?

"Teško je reći nakon jedne utakmice. Možda u sredini ili pri dnu, ali nikako u vrhu. Moram, ipak, da dam kompliment našim suparnicima, jer su dobro radili, uložili mnogo napora i obratili pažnju na neke sitne detalje", završio je Advokat.

Bonus video: