Brnović: „Hvala” Petroviću, pratimo ga i mi

„Meni ne treba pomoć oko određivanja sastava reprezentacije, ali „hvala” Željku Petroviću što je iznio svoje mišljenje i preporuku”, rekao je Brnović
93 pregleda 15 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 24.08.2012. 08:33h

Luka Đorđević, 18-godišnjak koji je zadivio trenera Zenita Lućana Spaletija i rusku fudbalsku javnost, naći će se na spisku reprezentacije Crne Gore za meč sa Poljskom, potvrdio je selektor Branko Brnović.

Nekadašnji Brnovićev saigrač u Budućnosti i reprezentaciji Jugoslavije, Željko Petrović, koji je sada saradnik Gusa Hidinka u Anžiju, prije dva dana je sa ushićenjem govorio o Đorđevićevoj igri protiv njegovog kluba u prvenstvenom duelu, i preporučio selektoru da mu ukaže šansu u A timu.

"Naravno da sam pratio i da pratim Đorđevića, da znam kakav je potencijal. On je bio u Mogrenu, nije odjednom postao veliki talenat, a izuzetno mi je drago što je u tako velikom klubu potvrdio kvalitet".

"I ranije sam rekao da će mladi igrači biti uključeni u našu A selekciju. Protiv Letonije to su bili Bakić, Kasalica i Vukčević, a sada će i Luka biti dio tima. Meni ne treba pomoć oko određivanja sastava reprezentacije, ali „hvala” Željku Petroviću što je iznio svoje mišljenje i preporuku", rekao je Brnović.

Bonus video: