Uigravanje kadeta

Mečevi sa Makedoncima poslužiće našoj reprezentaciji da se uigraju za kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo koji se igra krajem septembra u Češkoj
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2012. 09:14h

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa odgovarajućom selekcijom Makedonije, koji se igraju 28. i 30. avgusta u Ohridu.

Mečevi sa Makedoncima poslužiće našoj reprezentaciji da se uigraju za kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo koji se igra krajem septembra u Češkoj.

Na spisku su, golmani: Vuk Stijepović (Zeta), David Bjelica (Igalo). Odbrana: Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević, Marko Banović (Budućnost), Naim Đokaj (Mladost), Stefan Knežević, Đorđije Vukčević (Zeta), Vladimir Šebek (Jedinstvo). Sredina: Anđelo Rudović (Mogren), Jovan Vujović (Sutjeska), Žarko Vilotijević (Čelik), Stefan Vukčević (Zeta), Stefan Morović (Igalo), Stefan Milošević, Marko Burzanović (Budućnost). Napad: Filip Kukuličić (Zeta), Boris Cmiljanić, Dragoljub Radišević (Budućnost), Vuk Damjanović (Zeta).

Bonus video: