Sutjeska ne da vrh

"Pokazali smo karakter i potvrdili da smo na pravom putu. Maksimalan učinak godi, ali i obavezuje da nastavimo u istom ritmu", rekao je Petar Perošević, defanzivac Nikšićana
62 pregleda 5 komentar(a)
Suceska_2, Foto: S.PRELEVIĆ
Suceska_2, Foto: S.PRELEVIĆ
Ažurirano: 24.08.2012. 10:28h

Fudbaleri Sutjeske nastavili su pobjednički niz i nakon tri kola potpuno zasluženo čuvaju lidersku poziciju. Nikšićki prvoligaš protiv Mornara uspio je da pokaže karakter, s obzirom na to da su gosti prvi zatresli mrežu.

Međutim, snagom volje do kraja meča uspjeli su najprije da izjednače a zatim i preokrenu tok susreta na svoju vodenicu. Istina, i pored oscilacija u pojedinim trenucima, najvažnije je da je cilj ispunjen u potpunosti.

"Teže nego što smo očekivali savladali smo Mornar. Moram priznati da su nas Barani dobro namučili. Došli su da se nadigravaju i otvorenom igrom da nam pomrse račune".

"Istina, kada su postigli gol vjerovatno su pomislili da su na pragu iznenađenja. Pozitivna stvar je što nijesmo gubili nadu kada smo bili u minusu. A nakon što smo izjednačili i ostali sa igračem više u polju, znao sam da protivnik neće izdržati naše nalete".

"Pokazali smo karakter i još jednom potvrdili da smo na pravom putu. Maksimalan učinak u prva tri kola godi, ali i obavezuje da nastavimo u istom ritmu. Uočene nedostatke moramo u hodu otklanjati, kako bismo iz meča u meč djelovali sigurnije".

"U svakom slučaju očekujem da će forma ići uzlaznom putanjom", rekao je Petar Perošević, defanzivac Nikšićana.

Povratak Sutjeske u vrh crnogorskog fudbala dodatno je zaoštrio konkurenciju, pa je za očekivati da sedmi šampionat donese neizvijesnost po pitanju novog šampiona, bez obzira na to što smo tek na početku trke…

"Sigurno da će tokom sezone biti uspona i padova. Za nas je prvi protivnik uvjek najteži i to se pokazalo kao ispravna stvar. Uvodna tri kola obilovala su iznenađenjima".

"Kako prvenstvo bude odmicalo biće ih sve više i više. Liga je izjednačena, a unaprijed upisanih pobjeda gotovo da nema. Novi šampionat potvrdio je da fudbal sa kvalitetnom Sutjeskom i bez nje u domaćim okvirima nije isti", rekao je Perošević u jednom dahu i nastavio:

"Učinićemo sve da se iz Bijelog Polja vratimo neporaženi. Istina, protivnik će biti motivisan, jer protiv lidera svi žele da se dokažu. Bjelopoljci će biti odmorni, jer nijesu igrali vanredno kolo, međutim, kvalitet je na našoj strani, što moramo dokazati na terenu. I pored tri tri vezana trijumfa osjeća se glad za pobjedama", zaključio je Perošević.

Bonus video: