Savićević: Nije Robi pilićar pa da mu drugi sastavljaju tim

"S Robijem je Crvena zvezda igrala brzo i moderno. Mislim da je Lukić (predsjednik Zvezde) pogriješio što ga nije zadržao", rekao je Savićević
14 komentar(a)
savicevic, Foto: Savo Prelević
savicevic, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.08.2012. 12:08h

Robert Prosinečki je od ponedjeljka bivši trener Crvene zvezde, a odlazak legende Beograđana nije se dopao njegovom bivšem saigraču Dejanu Savićeviću.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore je u intervjuu beogradski medijima istakao da "mu je žao Robija".

"Žao mi je što je Robi otišao! Dobro je radio, u šta sam se lično uvjerio. S Robijem je Crvena zvezda igrala brzo i moderno. Mislim da je Lukić (predsjednik Zvezde) pogriješio što ga nije zadržao", rekao je Savićević.

Popularni Genije je potom poentirao.

"Nije Robi pilićar pa da mu drugi sastavljaju tim".

Beogradski Kurir napominje i da su Savićević i Lukić u sukobu, a razlog je večera u Budvi na kojoj su imali sukob mišljenja.

"Bila je večera, pa ja svake zime to organizujem za svoje zvezdaše. Nije bilo svađe, niti sam Lukiću govorio da se ne svađa sa zvezdašima. Ne može mene neko da ubjeđuje da je crveno-bijelo u stvari roze, niti da me ubjeđuje da su neki nefudbalski ljudi u stvari fudbalski. Ovo što vam pričam je jedina istina. Svjedoci su mi Miloš Drizić, Žare Đurović, Slobodan Marović, Miki Antonijević i Robert Prosinečki", jasan je bio Savićević.

Bonus video: