Mogren želi prvu pobjedu, Čelik se ne predaje

"Najbitnije je da mi odigramo onako kako znamo, očekujem da krenemo, da osvojimo tri boda", rekao je Bojan Ivanović, desni bek Mogrena.
63 pregleda 0 komentar(a)
Bojan, Foto: Luka Zeković
Bojan, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.08.2012. 10:49h

Budvani danas protiv Čelika debituju pred svojim navijačima, jer su premijerni meč od Mladosti izgubili službenim rezultatom. U komšijskom derbiju u Petrovcu “žuti” su osvojili bod (bilo je 0:0), pa četa Branislava Milačića vjeruje da će danas popraviti bodovni učinak.

"Očekujem tešku utakmicu protiv tvrdog protivnika. Čelik je vjerovatno uzdrman poslije poraza pred svojim navijačima, ali ne želim da se previše bavim protivnikom. Najbitnije je da mi odigramo onako kako znamo, očekujem da krenemo, da osvojimo tri boda", rekao je Bojan Ivanović, desni bek Mogrena.

A polovičan učinak na startu prvenstva nije zadovoljio “metalurge”. Izabranici Slavoljuba Bubanje pokušaće danas u metropoli crnogorskog turizma da se iskupe za poraz protiv Grblja, jer bi samo pozitivan rezultat zaliječio “rane” iz prethodnog kola. Svjesni su Nikšićani da neće biti lako, ali predaje nema i ne smije je biti.

"Neuspjeh protiv Grblja moramo što prije da zaboravimo. Jednostavno, imali smo loš dan i poraz je bio neminovan. Naša obaveza je da propušteno na domaćem terenu nadoknadimo negdje na strani. Protiv Mogrena neće biti lako, ali nebrojeno puta do sada dokazali smo da smo najbolji kada je najteže.

Budvani u svojim redovima imaju nekoliko izvanrednih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu da riješe meč. No, odgovorno tvrdim da možemo da im pariramo. U ovom trenutku pobjeda je nešto što nam nedostaje. Nadam se da ćemo se sa novog gostovanja u najmanju ruku vratiti neporaženi", kazao je Zijad Adrović, defanzivac Čelika.

Mogren - Čelik

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 17 časova.

Mogren (4-2-3-1): Butorović - Ivanović, Kapisoda, Radišić, Popović - Bojić, Lagator - Vujović, M. Zec, Bakić - Đurović.

Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Radović, Dubljević, Bulatović - Bulajić, Kolev, Zorić, Simić (Kasapi) - Ivanović, Račić.

Bonus video: