Vidić: Nije strašno, i ranije smo gubili prvi meč

Cilj je bio da igramo dugim loptama i koristimo šanse iz kontranapada. Nismo postigli gol i nikad nismo srećni kad je tako", rekao je Vidić.
0 komentar(a)
Vidić, Foto: Reuters
Vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.08.2012. 10:48h

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić pozvao je saigrače i navijače da ostanu mirni i ne razmišljaju previše o porazu od Evertona.

Junajted je sinoć na startu Premijer lige izgubio na "Gudison parku" sa 1:0, a Vidić se vratio na teren nakon devet mjeseci pauze zbog povrede.

Međutim, Srbin nije uspio da zatvori sve "rupe" u odbrani, pošto su zbog brojnih izostanaka u posljednjoj liniji bila dvojica veznih igrača - Majkl Kerik i Antonio Valensija.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i uradili smo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Cilj je bio da igramo dugim loptama i koristimo šanse iz kontranapada. Nismo postigli gol i nikad nismo srećni kad je tako", rekao je Vidić.

On je dodao da kad igrate protiv Evertona u gostima morate da računate da će domaćin stvoriti nekoliko šansi.

"Nažalost, iskoristili su jednu i to je presudilo. Veći problem je što mi nismo iskoristili svoje", poručio je on.

Prema Vidićevim riječima ekipa što prije mora da se okrene sljedećem meču protiv Fulama.

"Protiv Evertona nije bilo dobro, ali moramo da gledamo naprijed. I ranije smo gubili prvu utakmicu u prvenstvu i poslije toga se sve završavalo dobro. Uvjeren sam da možemo da pobjeđujemo u seriji", zaključio je Vidić.

Bonus video: