Pacini za Kasana: Čeka se samo potpis

"kome se ne dopada igrač kao što je Antonio. Zabavan je fudbaler, igrač koji se razlikuje od svih i siguran sam da je naš trener dobio važnu opciju", istakao je Morati
3 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2012. 19:50h

Ostali su samo detalji, ali je posao gotov - Antonio Kasano nastavlja karijeru u Interu, dok će Đampaolo Pacini obući dres Milana u vjerovatno najvučnijoj trampi koju su dva milanska rivala ikada napravila.

Većina detalja se zna - Milan šalje Interu, uz Fantantonija, još sedam i po miliona eura, a ostalo je samo da igrači dogovore lične uslove sa novim klubovima.

Kako sada stvari stoje, Pacini će sa Milanom potpisati trogodišnji, a Kasano dvogodišnji ugovor. Očekuje se da operacija bude ozvaničena sjutra.

Pacini je jutros prije 11 časova prošao na medicinske preglede, Kasano je to uradio poslijepodne, a njegov agent, Bepe Boco, nešto kasnije dogovorio je i posljednje detalje sa sportskim direktorom Intera Markom Brankom.

"Dogovor je postignut i presrećan sam što je sve gotovo. Takođe, počastvovan sam što u Milanu zauzimam mjesto velikog igrača kakav je bio Filipo Inzagi - rekao je Pacini za "Medijaset".

Pacini je dolaskom Andree Stramaćonija na klupu Intera pao u drugi plan i želio je da ide sa "Meace", dok je Kasano tražio transfer jer je bio nezadovoljan politikom Milana u ljetnjem prelaznom roku.

"Rosoneri" su, naime, prodali dva najbolja igrača - Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu.

"Antonio mi je rekao da želi da ide. Nikad nije dobro držati nezadovoljnog igrača", rekao je trener Milana Masimilijano Alegri.

Kasano, dakle, nije još potpisao za Inter, ali je i to pitanje trenutka.

"Nismo još završili, ali smo blizu", rekao je Morati, a onda i odgovorio na pitanje da li je srećan što dovodi igrača kojeg je odavno želio u Interu.

"Naravno, kome se ne dopada igrač kao što je Antonio. Zabavan je fudbaler, igrač koji se razlikuje od svih i siguran sam da je naš trener dobio važnu opciju", istakao je vlasnik Intera.

Bonus video: