"Metalurzi" žele nova tri boda, Grblju i remi po mjeri

Novi prvoligaš će na debiju pred domaćom publikom pokušati danas protiv Grblja da ostvari novi trijumf i time potvrdi visoko proklamovane ambicije.
0 komentar(a)
Čelik, Foto: Savo Prelević
Čelik, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.08.2012. 09:03h

Ubjedljiv trijum Čelika protiv Lovćena (3:0) na “Obilića poljani” osokolio je izabranike Slavoljuba Bubanje.

Novi prvoligaš će na debiju pred domaćom publikom pokušati danas protiv Grblja da ostvari novi trijumf i time potvrdi visoko proklamovane ambicije.

- Naša obaveza je da na svakom meču idemo na pobjedu. Sigurno da nas protiv Grblja očekuje težak zadatak jer će rival pokušati da nadoknadi izgubljena dva boda sa starta šampionata. No, naš teren nije za vađenje. Protivnik će se pitati onoliko koliko mu mi dozvolimo.

Najvažnije je da stvaramo šanse, naravno i da ih realizujemo. To smo na najbolji mogući način demonstrirali protiv Lovćena. Očekujem da će publika doći u velikom broju i da će biti naš dvanaesti igrač. Obećavam da ćemo im se odužiti na pravi način - istakao je Boris Bulajić, vezista Čelika.

Poslije remija sa Petrovcem pred svojim navijačima, Grbljani sa otvorenim gardom iščekuju prvo ovosezonsko gostovanje.

- Očekivali smo pobjedu u prvom kolu, ali imajući u vidu da nam je isključen igrač u 70. minutu, na kraju nam je i bod bio dovoljan. Sada gostujemo ozbiljnoj i jakoj ekipi, ali potrudićemo se da ostvarimo povoljan rezultat. Sve sem poraza bio bi pozitivan ishod po nas - kazao je Mileta Radulović, golman Grblja.

ČELIK - GRBALJ

Nikšić - Stadion Čelika. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 17 časova.

Čelik (4-4-2): Banović - Adrović, Radović, Dubljević, Bulatović - Bulajić, Kolev, Zorić, Simić (Mirković) - Ivanović, Račić.

Grbalj (4-4-2): Radulović - Mikijelj, Tučević, Carević, Radusinović - Martinović, Ragipović, Matić, Janković - D. Nikolić (N. Nikolić), Đalac.

Bonus video: