Rodžers: Liverpul ne želi da Ager ode

Mančester siti je, pišu ostrvski mediji, slao dva puta ponude za Agera, koje je Liverpul odbio, jer navodno traži veću cijenu
0 komentar(a)
Ager, Foto: Reuters
Ager, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.08.2012. 18:48h

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je danas da i taj fudbalski klub i njegov igrač Danijel Ager žele da taj danski fudbaler ostane u klubu sa Enfilda.

Ager, koji ima ugovor na još dvije godine sa Liverpulom, prethodnih dana dovođen je u vezu sa Mančester sitijem.

Klub iz Mančestera je, pišu ostrvski mediji, slao dva puta ponude za Agera, koje je Liverpul odbio, jer navodno traži veću cijenu.

Rodžers je ranije izjavio da “svaki igrač imaju svoju cijenu”. On je dodao da je normalno da su drugi klubovi slali ponude za Agera jer se radi o vrhunskom igraču.

Britanski mediji spekulisali su da je Siti ponudio 20 miliona funti (25 miliona eura), ali da Liverpul traži više.

“Što se mene tiče - nema velikih promena. Prva stvar je da mi ne želimo da ga prodamo. Druga stvar je što vjerujem da će on biti igrač kojem će odgovarati novi način rada i treće je da on ne želi da ode, što je od velike pomoći”, rekao je Rodžers.

Govoreći o napadaču Endiju Kerolu, menadžer Liverpula rekao je da je njegova pozicija u klubu drugačija. Dovođenjem Fabija Borinija iz Rome jasno je da Kerol neće biti prvi izbor u napadu.

“On zna svoju poziciju. On je važan dio ove grupe i to je tako u ovom trenutku”, rekao je Rodžers.

Bonus video: