Bez golova u Radanovićima

"Bili smo bliži pobjedi, nadigrali protivnika, ali nismo iskoristili prilike", kazao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2012. 20:17h

Grbljani su remizirali protiv Petrovca na premijeri u Radanovićima (0:0). Gosti su, međutim, od početka djelovali ozbiljnije, izveli nekoliko opasnih akcija, a bili su i veoma organizovani u defanzivi. U finišu prvog dijela Vujačić je mogao da dovede Petrovčane u vođstvo, ali ga je golman Radulović odličnom intervencijom spriječio u toj namjeri.

U nastavku je Grbalj imao inicjativu, a šansu utakmice prokockao iskusni Laban, koji je u 60. minutu sa svega pet metara poslao loptu preko prečke. U finišu je bilo više uzbuđenja - u 72. minutu Muhović je pobjegao Iliji Bogdanoviću, koji ga je zaustavio i zaradio drugu javnu opomenu. Samo tri minuta kasnije Golubović je sa 15-ak metara snažno šutirao, lopta pogodila Carevića u ruku, nakon čega je dosuđen penal za goste. Golman domaćih Mileta Radulović je, međutim, sjajno odreagovao i odbranio penal Vujačiću...

"Propustili smo priliku da u periodu kada smo imali inicijativu dođemo do gola. A što se tiče spornih odluka, mislim da su prestrogo dosuđeni i isključenje i penal, ali mladići su izdržali do kraja", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

"Bili smo bliži pobjedi, nadigrali protivnika, ali nismo iskoristili prilike. Pokazali smo da smo dobro radili u pripremnom periodu, pa naredne mečeve očekujemo s optimizmom", kazao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Grbalj - Petrovac 0:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 200. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Žuti kartoni: Bogdanović, Mikijelj, Carević, Martinović (Grbalj), Marković, Jovanović (Petrovac). Crveni karton: I. Bogdanović u 72. minutu (Grbalj).

Grbalj: Radulović 8, Bogdanović 5, Mikijelj 6 (Pepić), Radusinović 7,5, Carević 6, Ragipović 6,5, Martinović 7, Janković 6, Nikolić 5 (Merdović 5), Matić 6,5 (Tučević), Đalac 5,5.

Petrovac: Popović -, Radulović 7, Graovac 7, Mrvaljević 6, Grbović 7, Šofranac 7, Marković 5 (Golubović 6), Jovanović 5,5, Jablan 5 (Muhović 6), Vujačić 5,5, Pepić 6 (Živković 5).

Bonus video: