Giga Vuković odigrao meč života protiv Intera

Splićani su slavili 2:0 (u prvom meču na Poljudu bilo je 0:3), a Giga je prvo u 22. minutu iznudio penal (faul Samuela), a onda u 58. i bio režiser najljepšeg detalja na utakmici
251 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2012. 08:18h

Ivan Vuković je zablistao na velikoj sceni - crnogorski napadač je briljirao protiv Intera na "Đuzepe Meaci", njegov Hajduk je bio blizu da eliminiše Italijane, ali je milanski tim na kraju preživio...

Splićani su slavili sa 2:0 (prvi meč na Poljudu je završen 0:3), a popularni Giga je prvo u 22. minutu iznudio penal (faul Valtera Samuela), a onda u 58. i bio režiser najljepšeg detalja na utakmici.

Vuković je, naime, matirao Samira Handanoviča iz spektakularnog voleja lijevom nogom, pa je Inter morao da strahuje do posljednjih sekundi.

Crvena zvezda je igrala bez golova i u Nikoziji sa Omonijom, a junak Beograđana je bio golman Boban Bajković koji je odbranio dva udarca domaćina u penal ruletu.

Liverpul je golovima Fabija Borinija, Stivena Džerarda i Glena Džonsona lako izašao na kraj sa Gomelom (3:0), dok je identičnim rezultatom slavio i Marsej protiv turskog Eskišehira.

Atletik Bilbao je neočekivano imao problema u Koprivnici protiv Slavena koji je slavio sa 2:1.

Baskijci su prošle sedmice sa svom "San Mamesu" pobijedio rezultatom 3:1.

Galerija

Bonus video: