Žena ga je promijenila: Bivši Ikardijev agent za sve krivi Vandu

"Ikardi se promijenio od kada je Vanda ušla u njegov život. Ranije je bio povučen, koncentrisan i željan da napreduje i raste. Od kada je sa njom, promijenio se i njegov život", rekao je Morano
2631 pregleda 0 komentar(a)
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: AP
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: AP

Afera Ikardi je još aktuelna u Italiji, čeka se rasplet, a italijanski mediji i dalje u prvi plan stavljaju ulogu njegove supruge i agenta Vande, koja je, navodno, inicirala sukob sa čelnicima Intera neprihvatanjem zahtjeva za produžetak ugovora.

Vanda se, takođe, "optužuje" da je izjavama i nastupima u kojima je nipodaštavala Maurove saigrače, uticala da se poremeti atmosfera u svlačionici.

Bivši Ikardijev agent Alban Morano ističe da ga situacija u kojoj je Ikardi ne iznenađuje.

"Ikardi se promijenio od kada je Vanda ušla u njegov život. Ranije je bio povučen, koncentrisan i željan da napreduje i raste. Od kada je sa njom, promijenio se i njegov život", rekao je Morano.

"Iskreno, ne iznenađuje me ovo što se događa. Malo sam sarađivao sa njegovom suprugom i vodio čemu sve to vodi", kazao je on.

Morano je ubijeđen da će Ikardi napustiti Inter.

"To je osnovni cilj. I nije ništa sporno da postoji želja da se krene korak naprijed. Mislim, ipak, da je samo novac u pitanju. Da nije tako, Ikardi bi mogao da bude najbolji napadač na svijetu", zaključio je Morano.

Bonus video: