Ćulafić u Mornaru

Mornar je dugo tragao za ofanzivnim vezistom, igračem koji bi definitivno kompletirao prelazni rok.
110 pregleda 4 komentar(a)
Danilo Ćulafić, Foto: Vesko Belojević
Danilo Ćulafić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.08.2012. 16:40h

Mornar je dugo tragao za ofanzivnim vezistom, igračem koji bi definitivno kompletirao prelazni rok.

I adekvatno pojačanje pronašao u sada već bivšem fudbaleru Mogrena Danilu Ćulafiću. U smiraj prelaznog roka, agilna uprava obavila je još jedan, prema svemu sudeći, dobar posao.

Uz nekoliko zaista kvalitetnih igrača koji su stigli, te postojeći igrački kadar, Barani u predstojećoj sezoni imaju ozbiljne ambicije koje su ranije i najavljene.

“Imamo ozbiljne ambicije, a smatram da smo u prelaznom roku obavili dobar posao. Doveli smo igrače koji su nam bili potrebni. Igrače čiji kvalitet

nije upitan, i koji će izgarati u dresu barskog prvoligaša. Tražili smo ofanzivnog vezistu, i doveli Danila Ćulafića. Zaista smatram da o njemu nije potrebno suviše trošiti riječi, jer su njegovi kvaliteti svima poznati. Ugovor je potpisan na šest mjeseci, uz mogućnost produžetka saradnje na još šest ukoliko to bude u obostranom interesu i igrača i kluba”, istakao je sportski direktor Mornara Nikola Dedaj.

Premijeru u elitnoj sezoni Mornar će imati tek u utorak, jer je meč sa Zetom odložen zbog obaveza našeg jedinog predstavnika u Evropi.

Bonus video: