Maikon na meti PSŽ-a

Maikon je javno rekao da bi volio ponovo da sarađuje sa Žoze Murinjom i da bi se preselio na "Santijago Bernabeu“, ali problem predstavlja njegova godišnja plata (4,8 miliona eura), koju Madriđani ne žele da mu daju
0 komentar(a)
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Daglas Maikon, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.08.2012. 10:20h

Pari Sen Žermen se uključio u trku za angažovanjem brazilskiog reprezentativca Daglasa Maikona, za koga su zainteresovani joši Real Madrid i Čelzi.

Rukovodstvo francuskog kluba dovelo je fantastična pojačanja ovog ljeta, jer su u “grad svjetlosti“ stigli Ezekijel Laveci, Tijago Silva i Zlatan Ibrahimović, a sada želi da kupi i iskusnog Brazilca.

Desni bek neće ostati u Inter, jer nije bio licenciran za prva dva meča kvalifikacija za Liguria Evrope protiv Hajduk Split, pa je jasno da trener Andrea Stramaćoni ne računa na njegove usluge i da će biti prodat.

Maikon je javno rekao da bi volio ponovo da sarađuje sa Žoze Murinjom i da bi se preselio na "Santijago Bernabeu“, ali problem predstavlja njegova godišnja plata (4,8 miliona eura), koju Madriđani ne žele da mu daju.

Ista situacija je i sa Čelzijem, pa je sada PSŽ u prednosti da ga angažuje.

S obzirom da Parižani nemaju problema za finansijama, bogati arapski vlasnici su spremni da mu daju platu koju je imao u Interu.

Bonus video: