Opstanak posvećen Damiru Košuti

Nakon izborenog opstanka, izabranici Rudolfa-Rokija Marčića slikali su se pored zida na kojem je naslikan dres njihovog tragično preminulog saigrača, 22-godišnjeg Damira Košute, koji je stradao 3. oktobra
151 pregleda 2 komentar(a)
Fudbaleri Petrovca, Foto: Privatna arhiva
Fudbaleri Petrovca, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.06.2018. 18:29h

Fudbaleri Petrovca biće i naredne godine članovi elitne divizije crnogorskog fudbala, nakon što su u baražu rutinski završili posao u dva meča protiv Mladosti iz Lješkopolja.

U prvom susretu Petrovčani su u gostima slavili sa 3:0, da bi u revanšu u nedjelju remizirali 2:2 na svom terenu, u meču u kojem nisu imali razloga za brigu.

Nakon izborenog opstanka, izabranici Rudolfa-Rokija Marčića slikali su se pored zida na kojem je naslikan dres njihovog tragično preminulog saigrača, 22-godišnjeg Damira Košute, koji je stradao 3. oktobra.

"Puno nevolja snašlo nas je ove godine, a tog 3. oktobra zadesila nas je tragedija - vraćajući se sa treninga poginuo je Damir Košuta, a teže su povrijeđeni Jamamoto i Božanović. Damir je bio predivan momak, prihvaćen od svih, omiljen u timu, duhovit. Užasno je kada vam se neko u ekipi povrijedi, a kamo li kada neko izgubi život. U tim teškim trenucima igrali smo za njega, jer smo svi znali da bi se on najviše od svih nas borio da opstanemo u ligi. Zato i ovaj opstanak posvećujemo njemu", kazao je trener Petrovca Roki Marčić.

Bonus video: