Zoran Govedarica novi trener Budućnosti

"Plave" je preuzeo dosadašnji šef stručnog štaba Grblja
268 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Govedarica, Foto: Fk-buducnost.me
Zoran Govedarica, Foto: Fk-buducnost.me
Ažurirano: 04.06.2018. 17:39h

FK Budućnost ima novog trenera - "plave" će naredne dvije godine voditi Zoran Govedarica, dosadašnji šef stručnog štaba Grblja.

"Fudbalerima će se predstaviti na prozivci koja je zakazana za 11. jun, kada će zvanično početi pripreme za narednu sezonu", stoji na sajtu Budućnosti.

Govedarica je u tek završenoj sezoni vodio tim iz Radanovića do četvrtog mjesta, trebalo je da Grbljani igraju kvalifikacije za Ligu Evrope, ali im Fudbalski savez Crne Gore nije dao licencu.

Budućnost je sezonu 2017/18. počela sa Draganom Kažićem na klupi, potom ga je u decembru smijenila, da bi šansu kasnije dobio Vladimir Vermezović.

Srpski trener se nije dugo zadržao, izdržao je do 6. maja kada je dobio otkaz zbog slabih rezultata. Nakon toga je ekipu preuzeo Miodrag Džudović, koji je imao i ponudu od kluba da ostane na klupi, ali je odbio.

Kandidat da dođe u Podgoricu je bio i Nenad Lalatović, koji je prošle sezone vodio Čukarički, ali je već našao novi klub - potpisao je za Radnički iz Niša.

Govedarica je vodio Grbalj od decembra prošle godine, a prije toga je bio na klupi Proletera iz Novog Sada, Bačke, Novog Pazara, Kolubare, Donjeg Srema...

Bonus video: