Fudbaleri Sutjeske od danas u Nikšiću

Nikšićki “plavo–bijeli” remizirali su sa Čelikom iz Zenice, Bežanijom i Mladosti iz Lučana, poraženi su od Teleoptika, dok su u Nikšiću savladali Grbalj.
1 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Ivan Petrušić
Dragan Radojičić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 30.07.2012. 15:09h

Nakon dvije sedmice rada u Kosjeriću, fudbaleri Sutjeske od danas nastavljaju sa radom kraj Bistrice. Izabranici Dragana Radojičića u drugoj fazi priprema zabilježili su promjenjive rezultate.

Naime, nikšićki “plavo–bijeli” remizirali su sa Čelikom iz Zenice, Bežanijom i Mladosti iz Lučana, poraženi su od Teleoptika, dok su u Nikšiću savladali Grbalj. Ipak, kako kažu, u ovom trenutku rezultati su u drugom planu.

- Moramo da budemo zadovoljni odrađenim. Imali smo u Kosjeriću dobre uslove, kvalitetne protivnike, i što je najvažnije ispunili smo zacrtani plan. Već sada možemo da kažemo da ćemo spremni dočekati start prvenstva. Svakako da smo se uželjeli takmičarskih mečeva, zbog čega sa nestrpljenjem iščekujemo prvo kolo – istakao je Andrija Pejović, vezista Sutjeske.

A na startu sedmog šampionata Sutjeska nije mogla da dobije atraktivnijeg protivnika. Naime, kraj Bistrice stiže Budućnost, što je dobra prilika za novog trenera i nove igrače, da se na svom debiju predstave ljubiteljima fudbala u gradu pod Trebjesom.

- Dobra stvar je što nam u goste dolazi aktuelni šampion. Poseban motiv za Budućnost nam ne treba. Nadam se da ćemo dobrim rezultatima u novoj sezoni vratiti publiku na stadion. Naše ambicije su da budemo u vrhu i sve smo podredili tom cilju. Uvjeren sam da smo na pravom putu. Ostaje nam da optimističke najave opravdamo na terenu – zaključio je Pejović.

Bonus video: