Ibrahimović: PSŽ je bolji od Milana

Sa druge strane, trener Parižana Karlo Anćeloti dao je diplomatski odgovor na pitanje da li je bolji njegov tim ili Milan
4 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.07.2012. 11:31h

Samo nekoliko dana po prelasku u PSŽ, Šveđanin Zlatan Ibrahimović je rekao da je njegov novi klub bolji od Milanu.

Najplaćeniji fudbaler “svetaca” to je istakao nakon meča sa DC Junajtedom.

“PSŽ je bolji, razlog je taj što je Milan izgubio svoja dva najbolja igrača. Nije bitno porediti nas sa bilo kim drugim. Milan je tim koji igra drugačiji fudbal, sa drugačijom filozofijom”, rekao je Ibrahimović, koji je zajedno sa Tijago Silvom za 65 miliona eura stigao u Pariz.

Ibrahimović je postigao svoj prvi pogodak u dresu francuskog tima poslije samo 131 sekunde utakmice protiv DC Junajteda, koja je završena neriješeno (1:1).

On je istakao da će PSŽ u narednoj sezoni ići na sve trofeje.

“Igramo Ligu šampiona, idemo na dva trofeja u Francuskoj, želimo da osvojimo sve. Imamo vrhunski tim i želja nam je da postanemo pobjednički tim.

Sa druge strane, trener Parižana Karlo Anćeloti dao je diplomatski odgovor na pitanje da li je bolji njegov tim ili Milan.

“Zaista ne znam. Mislim da se ne mogu uporediti PSŽ i Milan. Milan ima drugačiji stil igre od nas, drugačiju fizionomiju i filozofiju igre. Za mene je najvažnije da moj tim poboljša igru”, istakao je Anćeloti, koji je bio menadžer Milana od 2001. do 2009. godine.

Bonus video: