Fudbalere je sramota da priznaju da su homoseksualci

"Uz fudbal uvijek idu lijepe žene i teško se odbraniti od njih. Teško je reći ne lijepoj ženi, pa i meni, iako sam oženjen. Nisam anđeo, priznajem", kazao je on
1 komentar(a)
Rađa Naingolan, Foto: Reuters
Rađa Naingolan, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.06.2018. 20:57h

Rađa Naingolan je od fudbalske postao medijska zvijezda u Belgiji.

Nakon što se nije našao na spisku Roberta Martinesa za Mundijal u Rusiji i oprostio se od nacionalnog tima, as Rome je čest gost u TV emisijama, priča i o fudbalu, ali i o drugim stvarima.

Svjetski mediji su, tako, sa pompom prenijeli njegove riječi iz emisije "Gert Late Night", koje su odmah izazvale dosta kontroverzi.

"U današnjem fudbalu je homoseksualizam veoma rasprostranjen, ali igrači ne izlaze u javnost i ne govore o svom seksualnom opredjeljenju, jer ih je sramota. Drugi ne komentarišu privatne živote, to je neka vrsta prećutnog dogovora i nepisanog pravila", kazao je Naingolan.

"Uz fudbal uvijek idu lijepe žene i teško se odbraniti od njih. Teško je reći ne lijepoj ženi, pa i meni, iako sam oženjen. Nisam anđeo, priznajem", kazao je on.

Što se tiče fudbala, Naingolan je ponovio da neće više igrati za reprezentaciju Belgiju, te da ne vjeruje u selektorovo objašnjenje da nije pozvan iz taktičkih razloga.

"Ja sam taktički veoma obučen, jer dugo igram u taktički najzahtjevnijoj ligi. Neke druge stvari su u pitanju, a ja i Martines smo uvijek imali kompleksan odnos", rekao je Naingolan.

Bonus video: