Dragićević: Ponosni i razočarani

"Tek treba da vidim snimak, ali su mi i neki prijatelji iz Poljske rekli da je bio čist penal nad Golubovićem", rezigniran je Dragićević
0 komentar(a)
Dragićević, Foto: Boris Pejović
Dragićević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.07.2012. 07:58h

Pomiješane emocije imao je trener Budućnost Radislav Dragićević nakon što je njegova ekipa propustila veliku šansu da nakon 0:2 u prvom meču, revanš u Vroclavu odvede u produžetke.

"S jedne strane osjećam veliko razočaranje, u dvije utakmice smo pokazali toliko da smo zaslužili makar onoliko koliko i Slask, ako ne i više od toga. S druge strane, ponosan sam na mlade fudbalere koji su u dva evropska meča držali izuzetno visok nivo igre, u revanšu uspjeli čak i da zabilježe pobjedu u gostima protiv vrlo jakog protivnika", kazao je Dragićević nakon meča.

Podgoričani će dugo žaliti za propuštenim šansama. I u prvom, a posebno u drugom meču.

"Promašili smo šanse iz kojih je bilo lakše dati gol. Ipak, ne zamjeram fudbalerima, nije lako odigrati tako dobro na ovom nivou. Ovo im je lekcija za budućnost, vjerujem da će neki drugi put pogađati iz sličnih situacija.

Osim promašaja Budućnosti, presudio je i sudija - malo u prvom, malo u drugom meču.

"Tek treba da vidim snimak, ali su mi i neki prijatelji iz Poljske rekli da je bio čist penal nad Golubovićem. Vidim i da su poljski novinari spominjali taj detalj nakon meča. Ipak, ostajem pri mišljenju da je sudija u prvoj utakmicu svirajući nepostojeći penal za Slask bez ikakvog razloga pokvario ovaj dvomeč, na kraju i pogurao Poljake ka narednom kolu", rezigniran je Dragićević.

Bonus video: