Zlatan sada hoće i “desetku”

“Još nijesam dobio broj, ali ako čelnici kluba žele da mi učine uslogu, znaju šta treba da urade”, rekao je Ibra.
1 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.07.2012. 18:05h

Nakon što je dobro izmučio čelnike Pari Sen Žermena u pregovorima oko njegove godišnje zarade (14 miliona eura), što je bilo ključno prilikom transfera iz Milana u Pariz, Zlatan Ibrahimović ima novi zahtjev – da dobije “desetku”!

“Još nijesam dobio broj, ali ako čelnici kluba žele da mi učine uslugu, znaju šta treba da urade”, rekao je Ibra.

Švedski napadač još nije dobio broj, a kako javljaju francuski mediji, bivši igrač Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone i Milana kaže da ga jedino zanima “desetka”.

Sa druge strane, u PSŽ-u ističe da nije moguće izaći Ibrahimoviću u susret, s obzirom na to da “desetku” trenutno nosi Brazilac Nene.

“Nijesmo još ništa odlučili što se tiče njegovor broja, za “desetku” treba sačekati da se oslobodi, da igrač koji ga nosi napusti klub”, izjavio je generalni direktor Parižana Leonardo za Le Parizijen.

Ostaje nejasno zašto Ibrahimović insistira na “desetki”, kada je nosi samo u reprezentaciji. U Ajaksu, Juventusu i Barseloni nosio je "devetku, u Interu "osmicu", a u Milanu broj 11.

“Zahtjev za broj nije dio ugovora. Cifre iz ugovora me veoma interesuju, a ne priča oko broja”, izjavio je Mino Rajola, menadžer Ibrahimovića.

Bonus video: