Modrić se vratio treninzima

Modriću je, očito, dosta plaćanja kazni, jer će mu Totenhem za izbjegavanje početka priprema i odlaska u SAD uzeti 120 hiljada funti
0 komentar(a)
Luka Modrić, Foto: Beta/AP
Luka Modrić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.07.2012. 09:42h

Španska serija u režiji Totenhema i Luke Modrića dobila je, kako to i priliči sapunicama, novi zaokret - hrvatski as vratio se treninzima.

Izvanredni vezista, koji je krenuo u svojevrsni štrajk jer mu nije dozvoljen prelazak u Real Madrid, nije sa saigračima u SAD-u, nego će se spremati u klupskom kampu u Londonu.

Modriću je, očito, dosta plaćanja kazni, jer će mu Totenhem za izbjegavanje početka priprema i odlaska u SAD uzeti 120 hiljada funti. Sad mu se spremala kazna, jer ne trenira u klupskom kampu.

„Klub potvrđuje da se Luka Modrić u ponedjeljak vratio treninzima u „Spars lodž”. Trenersko osoblje napraviće plan ostatka njegovih priprema”, piše u saopštenju kluba.

Podsjećamo, Modrić je prvo kažnjen prošle sedmice 80 hiljada funti, jer nije došao na početak priprema, iako mu je bio odobren produženi godišnji odmor, kao i ostalim igračima koji su nastupali na Euru.

Za vikend je Modrić izgubio još jednu sedmičnu platu (40 hiljada funti), jer se nije pojavio na letu koji je tim iz Londona vodio na pripreme u Los Anđeles.

Modrić se tako ponašao jer je tvrdio da nije spreman da trenira u Totenhemu i da želi da ga klub pusti u Real Madrid. Njegovi postupci razbjesnili su sve u Sparsima, a posebno predsjednika Danijela Levija.

Modrić mu se sada izvinio, a nekoliko sati ranije njegov neodlazak na pripreme prokomentarisao je novi trener Andre Viljaš-Boaš.

„On je maksimalni profesionalac. Ali, nažalost, u ovom slučaju je postupio netaktično”, istakao je biši trener Čelzija i Porta.

Bonus video: