Džoi Barton trenira sa četvrtoligašem Flitvud taunom

Hjuz nije uvrstio Bartona na spisak igrača za pripreme u Aziji, zbog čega je odlučio da trenira sa članom druge divizije, Flitvud taunom, kako bi spreman dočekao kraj suspenzije
0 komentar(a)
Barton, Foto: Beta/AP
Barton, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.07.2012. 09:04h

Nakon što ga menadžer Kvins Park rendžersa Mark Hjuz nije poveo na azijsku turneju, kontroverzni fudbaler Džoi Barton priključio se treninzima ekipe iz četvrte lige...

Zbog niza incidenata t‚okom utakmice posljednjeg kola Premijer lige protiv Mančester sitija, 29-godišnji vezista je zaradio suspenziju od 12 utakmica, zbog čega je njegova budućnost u KPR-u pod velikim znakom pitanja.

Hjuz ga nije uvrstio na spisak igrača za pripreme u Aziji, a Barton je odlučio da trenira sa članom druge divizije, odnosno četvrtog ranga engleskog fudbala, Flitvud taunom kako bi spreman dočekao kraj suspenzije.

„Radujem se početku treninga sa Flitvud taunom. To mi je potrebno. Imam još tri godine ugovora s KPR-om. Slijede uzbudljiva vremena za klub, a ja namjeravam da budem dio ekipe, zbog čega moram da dođem u frmu”, napisao je na „tviteru” čovjek koji je prošle sezone bio kapiten londonskog kluba.

Prgavi vezista se osvrnuo i na klub u kojem trenira.

„Flitvud je klub koji konstantno napreduje. Pet godina zaredom ulazi u viši rang, pa će mi biti drago da pomognem njihovim mlađim igračima”, zaključio je bivši igrač Mančester sitija i Njukasla.

Navodno postoji mogućnost da Barton bude pozajmljen Flitvudu do januara, ali menadžer ambicioznog četvrtoligaša Miki Melon nije želio da komentariše takve spekulacije.

Bonus video: