Šušnjar u starom jatu

"Drago mi je što ću u narednoj polusezoni nastupati za Sutjesku. Očekujem da ćemo ukomponovati tim, i biti ozbiljan takmac svi rivalima. Ambicije su da budemo u vrhu i to me raduje", kaže Šušnjar
5 komentar(a)
Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Šušnjar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2012. 17:34h

Napad Sutjeske u narednoj sezoni predvodiće Đorđe Šušnjer, koji je u minulom šampionat bez dileme bio najbolji igrač nikšićkih “plavo-bijelih”.

Nakon što se nije izborio za mjesto u novosadskom prvoligašu, pred Šušnjarom su novi izazovi, s obzirom da je Sutjeska proklamovala visoke ambicije u narednoj sezoni.

"Drago mi je što ću u narednoj polusezoni nastupati za Sutjesku. Očekujem da ćemo ukomponovati tim, i biti ozbiljan takmac svi rivalima. Ambicije su da budemo u vrhu i to me raduje. Predvodi nas novi trener, a dobra stvar je što je konkurencija pojačana. Za mene je ovo novo dokazivanje, jer imam još puno toga da pokažem. Ipak, u ovom trenutku ne bih pričao puno, jer želim da se fokusiram na teren, jer je on najbolje mjerilo", kratko je istakao Šušnjar.

Osim Šušnjara, u ljetnjem prelazno roku kraj Bistrice su stigli Darko Isidorović, Ivan Janjušević i Srđan Bečelić.

Ipak, to nije sve - narednih dana očekuje se novo ime na sredini terena, a nije isključena mogućnost da pristigne još jedno ime u defanzivi.

Sutjeska će do kraja sedmice nastaviti sa radom u Kosjeriću, za kada je zakazan povratak u Nikšić.

Bonus video: