Mornar doveo Handžića

Handžić je doskorašnji napadač Veleža iz Mostara i bivši reprezentativac BIH u svim omladinskim uzrastima. " O kvalitetima ovog relativno mladog igrača je izlišno govoriti", kaže sportski direktor Mornara Nikola Dedaj
2 komentar(a)
Ažurirano: 23.07.2012. 14:06h

Potraga za kvalitetnim napadačem u taboru FK Mornara je očigledno završena.

Nakon teške povrede Saše Jovovića, Barani su morali brzo da reaguju u prelaznom roku i nađu adekvatno rješenje. Agilna uprava je na pragu potpisivanja ugovora sa Harisom Handžićem, doskorašnjim napadačem Veleža iz Mostara i bivšim reprezentativcem BIH u svim omladinskim uzrastima.

Kuriozitet je da je stameni napadač(visok 191 cm) u samo jednoj godini, uspio da zabilježi nastupe za tri nacionalne selekcije U19, U21 i seniorski tim BIH.

"Mislim da ćemo u Harisu dobiti i najveće pojačanje ove sezone. Dugo smo tragali za kvalitetnim napadačem, razmišljali smo i o domaćem tržištu, ali pravo rješenje nismo našli. O kvalitetima ovog relativno mladog igrača je izlišno govoriti, a nastupi u svim reprezentativnim selekcijama BIH su dovoljna potvrda njegovog kvaliteta. Radi se o visokom i jakom napadaču, posjeduje sjajan udarac, odličan je u igri glavom, a sjajno se snalazi u šesnaestercu protivnika", rekao nam je sportski direktor Mornara Nikola Dedaj.

Daroviti Bosanac danas stiže u Bar, očekuju ga ljekarski pregledi i potpisivanje ugovora. Mornar se pojačao i na poziciji štopera. Dolazak bivšeg igrača Petrovca, koji je polusezonu proveo u inostranstvu, Petra Stanišića, dodatno će pojačati konkurenciju u poslednjoj liniji.

Uz provjerenog vezistu Nikolu Sekulića, Barani su pun pogodak napravili i sa Stefanom Radovanovićem, momkom koji je stigao iz Čačka i koji će prema riječima čelnih ljudi kluba biti prijatno iznenađenje ove sezone.

Bonus video: