Jablan godinu pod Malim brdom

"Obećali smo da ćemo na pravi način pojačati tim. Ne srljamo sa igračima koje dovodimo, već se trudimo da dovedemo pojačanja koja su nam potrebna", kaže sportski direktor Mitar Goliš
0 komentar(a)
PRIPREME PETROVAC_1, Foto: S.PRELEVIĆ
PRIPREME PETROVAC_1, Foto: S.PRELEVIĆ
Ažurirano: 23.07.2012. 12:30h

I fudbaleri Petrovca su za finiš priprema odabrali Zlatibor, gdje se pod stručnom palicom Milorada Malovrazića uigravaju za novu prvoligašku sezonu. Petrovac je neznatno promijenio tim u odnosu na prethodnu sezonu, što značajno olakšava rad stručnom štabu u odličnim uslovima za rad koje pruža infrastruktura i klima na Zlatiboru.

"Zahvalni smo upravi što nam je omogućila da možda i najvažniji dio odradimo na ovoj planini, za koju se odavno zna da posjeduje sve potrebne uslove da trenažni proces bude na vrhunskom nivou. Zadovoljni smo smještajem i ishranom, a opšte je poznata činjenica da upravo u ovom periodu veliki broj timova upravo boravi na Zlatiboru i da ćemo imati tu mogućnost da odaberemo kvalitetne protivnike za važne pripremne mečeve. Siguran sam da ćemo ovaj dio trenažnog procesa odraditi na najbolji mogući način i da ćemo, početkom avgusta spremni doputovati u Petrovac", rekao je pomoćni trener Petrovca, Rudolf Marčić.

A dok stručni štab i fudbaleri tempiraju formu pred start prvoligaškog karavana 11. avgusta, uprava FK Petrovac čini sve što je u njenoj moći da dodatno pojača igrački kadar. Iako je nekoliko fudbalera veoma blizu potpisivanju ugovora sa najprijatnijim iznenađenjem prošlogodišnjeg takmičenja u T-com Prvoj ligi, prvo veliko pojačanje je stiglo. Ugovor je potpisan sa iskusnim napadačem Ivanom Jablanom, bivšim kapitenom Lovćena, koji je prethodnu sezonu proveo u ekipi Vlaznije iz Skadra.

"Obećali smo da ćemo na pravi način pojačati tim i za predstojeću sezonu. Ne srljamo sa igračima koje dovodimo, već se trudimo svi u klubu da dovedemo pojačanja koja su nam potrebna. Nema sumnje da će Jablan biti veliko pojačanje za naš tim. Pogotovo zbog podatka da smo u prethodnoj sezoni imali najviše problema u fazi realizacije napada. Sa Jablanom je potpisan ugovor na godinu, uz mogućnost produžetka saradnje ukoliko obje strane budu zadovoljne", naglasio je sportski direktor Petrovca, Mitar - Mićo Goliš.

Prije Jablana, Petrovac je doveo Đukića i Pepića iz Dečića.

Bonus video: