Marota: Za 30 miliona nemamo šta da pričamo o Jovetiću

"Svako je slobodan da odredi cijenu za igrača koju želi, to je legitimno. Međutim, mi nijesmo započeli nikakve pregovore sa Fiorentinom“, dodao je Marota.
7 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Fonet
Stevan Jovetić, Foto: Fonet
Ažurirano: 19.07.2012. 09:25h

Za 30 miliona eura Juventus ne želi ni da počne pregovore oko dolaska Stevana Jovetića iz Fiorentine, saopštio je generalni direktor „Stare dame“ Đuzepe Marota.

„Za tu cifru nema pregovora. Za sada nema govora o tome“, objasnio je Marota.

Na pitanje novinara da li Juventus ima 30 miliona, koliko Fiorentina za crnogorskog reprezentativca traži da bi počela pregovore, Marota je odgovorio:

„To je dobro pitanje. Svako je slobodan da odredi cijenu za igrača koju želi, to je legitimno. Međutim, mi nijesmo započeli nikakve pregovore sa Fiorentinom“, dodao je Marota.

Marota je prije dva dana, govoreći o napadaču Fiorentine, rekao da je Jovetić igrač za Juventus. Na to je odmah reagovala Fiorentina, koja je preko sportskog direktora Danijelea Pradea objasnila da Stevan može biti kupljen za 30 miliona, i to „keša“, bez igrača uključenih u taj transfer.

„Kada sam pročitao novine, razgovarao sam sa vlasnicima kluba, koji su mi potvrdili da Jovetić nije na transfer listi, ali da postoji džentlmentski dogovor da će klub sjesti da pregovara sa zainteresovanim klubovima ako neko na sto stavi cifru blizu 30 miliona. Želimo samo novac. Matri? Ne, ne interesuju nas igrači u toj priči“, rekao je Prade.

Sportski direktor "ljubičastih" je potom dodao:

„Odlaskom Tijaga Silve i Zlatana Ibrahimovića, Jovetić je ostao jedan od malobrojnih top-igrača u Seriji A. On je sjajan igrač, i za naš projekat je veoma važan elemenat“, dodao je Prade.

Bonus video: