Dragićević: Nakon penala smo izgubili želju

"Probaćemo da pobijedimo u revanšu, a nadam se da ćemo u Vroclavu biti nagrađeni za sinoćnje promašaje", rekao je Dragićević.
65 pregleda 3 komentar(a)
Dragićević, Foto: Savo Prelević
Dragićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.07.2012. 08:08h

Trener Budućnosti Radisav Dragićević nakon poraza od poljskog Slaska, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, misli da je njegova ekipa izgubila volju i želju nakon penala.

"Do tada je sve štimalo, igra je bila dobra. Imali smo malo pripremnih utakmica, ali napredak je očigledan kod mladih igrača. Znao sam koji segmenti neće funkcionisati, nije se moglo bolje, jer smo se spremali samo 25 dana. Imali smo 67 odsto posjeda lopte, a to donekle govori o našoj partiji. Za ovakav nivo takmičenja potrebna su još minimum dva kvalitetna igrača. Bez obzira na poraz, vidio sam samopouzdanje na licima igrača u svlačionici nakon meča. Probaćemo da pobijedimo u revanšu, a nadam se da ćemo u Vroclavu biti nagrađeni za sinoćnje promašaje", rekao je Dragićević.

Trener Slaska Orest Lenčijak bio je zadovoljan pobjedom.

"Prije početka meča pristao bih na remi ili minimalan poraz. Znao sam da će rezultat biti mali, sa malim brojem golova. Očekivao sam ofanzivnu igru Budućnosti, ali uspjeli smo to da iskontrolišemo. Bili smo strpljivi i to se isplatilo. Imamo lijep rezultat pred revanš", rekao je Lenčijak.

Bonus video: