"Plavi" žele aktivan rezultat za revanš

"Prihvatio bih bilo koji rezultat da ne primimo gol i da ne izgubimo. Za odbranu sopstvene mreže neophodna je dobra igra cijelog tima", kaže Nikola Vukčević
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.07.2012. 15:58h

U 20.45 pod Goricom se igra utakmica za koju je Budućnost igrala cijelu prošlu sezonu, obarala rekorde i osvojila titulu.

Duel sa posljkim šampionom Slaskom iz Vrocalava pokazaće gdje se Podgoričani nalaze u ovom trenutku, koliki su su im dometi i realne mogućnosti.

Crnogorska liga definitivno da nije pravi parametar kada su u pitanju ovakve utakmice, ali se "plavi" nadaju da će odgovornom i disciplinovanom, a prije svega relaksiranom igrom, bez pritiska, iznenaditi Poljake i ostvariti aktivan rezultat pred revanš.

Kapiten Budućnosti Nikola Vukčević smatra da njegova ekipa večeras polaže veliki test zrelosti, ali i čvrstine u defanzivi.

"Prihvatio bih bilo koji reultat da ne primimo gol i da ne izgubimo. Za odbranu sopstvene mreže neophodna je dobra igra cijelog tima, za učinak u napadu - inspiracija napadača, ističe Vukčević.

"Moramo da odigramo zrelo i disciplinovano, mislim da smo već pokazali da možemo tako da igramo. Na drugoj stani, ubijeđen sam da Bošković i Adrović imaju kvalitet da pogode protivničku mrežu, makar jednom.Budućnost će, po Vukčeviću, pokušati da uspostavi pas-igru.

"Mislim da smo tehnički bolji od njih i siguran sam da će biti prostora da spustimo loptu. Čeka nas ipak izuzetno ozbiljan protivnik, taktički vrlo spreman, sa dva igrača koja odskaču, to su po meni napadač Dijaz i kapiten Mila - ističe Vukčević.

Bonus video: