Ibra u Parizu: Još jedan san je postao stvarnost!

"Ovaj projekat mi se jako dopada, ali nisam baš vjerovao da će se posao završiti onog trenutka kada je Leonardo zvao mog menadžera", rekao je Ibra...
6 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ibrahimović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.07.2012. 14:17h

Zlatan Ibrahimović je prošao ljekarske preglede i sada je i zvanično član Pari Sen Žermena.

"To su bili rutinski pregledi, sve je prošlo bez problema", rekli su novinarima u Parizu predstavnici kluba.

Šveđanin je četvrto pojačanje PSŽ-a ovog ljeta nakon Ezekjela Lavecija, Tijaga Silve i Marka Veratija.

"Prvo želim da zahvalim ljudima iz kluba koji su učinili sve da dođe do ovog transfera. Učinili su realnim nešto što je izgledalo kao nemoguće. Srećan sam što sam konačno član PSŽ-a", rekao je Ibrahimović na predstavljanju.

Bivšem igraču Milana nije dugo trebalo da zavoli novi klub.

Već na predstavljanju je, naime, "ispunio san"...

Bivšem igraču Milana nije dugo trebalo da zavoli novi klub. Već na predstavljanju je, naime, „ispunio san” i tako nastavio tradiciji čuvenih govora kada potpisuje za novi klub.

Prvi san je bio Juve, kasnije je istakao da je "kao klinac maštao o dresu Intera", za Milan je svojevremeno rekao da je "potpisao za najveći italijanski klub", slično je bilo i kada je išao u Barselonu...

"Još jedan moj san je postao stvarnost. Ovaj projekat mi se jako dopada, ali nisam baš vjerovao da će se posao završiti onog trenutka kada je Leonardo zvao mog menadžera. Sada sam tu, to je najvažnije, drago mi je što sam dio planova u Parizu. Nadam se da ćemo zajedno slaviti trofeje", kazao je Ibra.

PSŽ je Milanu za Ibrahimovića platio 20 miliona eura, a igrač je dogovorio trogodišnju saradnju i dobijaće 12 miliona eura po sezoni.

Bonus video: