Lenčik pola konferencije pričao o vrućini

"Večeras nije toliko vruće kao što smo očekivali, ali mislim da će kada utakmica počne biti veća temperatura", rekao je Lenčik
0 komentar(a)
Slask, Foto: Zoran Đurić
Slask, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.07.2012. 20:58h

Fudbaleri Slaska trenirali su sinoć pod Goricom u vrijeme odigravanja meča (20.45), a njihov trener Orest Lenčik prije toga pola konferencije za novinare potrošio je pričajući o vrućini.

Poljske novinare interesovali su i najsitniji detalji vezani za meč, pa čak i to na koji će način fudbaleri provesti vrijeme pred utakmicu, da li će boraviti u klimatizovanim prostorijama ili napolje, na vazduhu.

"Večeras nije toliko vruće kao što smo očekivali, ali mislim da će kada utakmica počne biti veća temperatura. Ipak, i ako rezultat bude negativan, znajte da neću tražiti opravdanje u visokoj temperaturi", rekao je Lenčik.

I dok je poljski novinar na svom laplopu otvarao stranicu sa vremenskom prognozom za Podgoricu, trener Slaska je prešao na druge (fudbalske) teme.

"Budućnost nije nepoznat tim za nas. Najjača snaga im je napad, a kao i sve ekipe iz nekadašnje Jugoslavije krasi ih dobra tehnika. Očekujem pravu “fajtersku” utakmicu, što je i normalno, jer oba tima žele da prođu dalje - rekao je Lenčak, koji drugi put dolazi u Podgoricu, drugi put igra protiv Budućnosti.

"Grad se tada zvao Titograd, ja sam vodio Ruh i igrali smo prijateljsku utakmicu u Ulcinju. Izgubili smo 1:0. Neću plakati ni ako sjutra bude takav rezultat, naravno u našu korist", našalio se trener Slaska.

Za Budućnost, ipak, smatra da nije dobra kao Dandi junajted, kojeg je Slask eliminisao prošle godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ako bih baš morao da uporedim, mislim da je Dandi junajted bolji".

Bonus video: