Gotova stvar: Ibra sjutra potpisuje za PSŽ

Ibrahimović će dobiti 12 miliona po sezoni, a konačan dogovor je postignut danas na sastanku Rajole i Leonarda na kojem su dogovorili i najsitnije detalje...
4 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Fonet
Zlatan Ibrahimović, Foto: Fonet
Ažurirano: 17.07.2012. 11:26h

Milan je odavno pristao, menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Rajola i sportski direktor PSŽ-a Leonardo su se danas rukovali i transfer je siguran - Šveđanin će sjutra da prođe ljekarske preglede u Parizu nakon čega če potpisati trogodišnji ugovor.

Ibrahimović će dobiti 12 miliona po sezoni, a konačan dogovor je postignut danas na sastanku Rajole i Leonarda na kojem su dogovorili i najsitnije detalje. Ibru, zavisno od rezultata i partija u dresu "svetaca", čekaju i bonusi...

"Danas nekog dovodimo...", rekao je Leonardo prije sastanka sa Rajolom francuskim novinarima i jasno je na koga je mislio.

PSŽ je u subotu angažovao i Zlatanovog dosadašnjeg saigrača Tijaga Silvu za kojeg je Milanu platio 42 miliona eura. Vjeruje se da je transfer stamenog napadača vrijedan 20 miliona.

U Milanu je, inače, izgleda sve na rasprodaji, pa je Santos zagrizao za Robinja, a pominje se da bi i Antonio Kasano mogao da napusti "San Siro".

Za asa "azura" je zainteresovana Đenova, a navodno ni Kasano nema ništa protiv da zaigra za taj klub, bez obzira što je do prije dvije godine nosio dres Sampdorije, ljutog rivala "grifona".

Bonus video: